2777
2789
عنوان

مشکل با راننده تپسی و طلسم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 39 پست
گزارش دادم ولی چه فایدهحرز کافیه؟؟😭😭

اره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا برا جادو نمی‌خواد اسم خودتو مادرتو به ابجد در میاره بعد میگه طبعت چیه و خصوصیات اخلاقیش چیا هستن می‌خواسته ببینه 

با حروف ابجد اسم پسرش که تو رو براش در نظر داره جور در میاد وطبعتون به هم میخوره یا نه

نمی‌دونم تا چه حد درسته ولی از یه شیخ قمی شنیدم که می‌گفت  زوجایی که با هم نمیسازن اسم ابجد هر دو طرف با اسم مادراشونو در میاریم اگه به هم نخورد اسم یکیشون عوض میکنیم

من نمیخوام الان یسریا برای من گارد بگیرین دوستان ولی اسی بنظرت درسته تو ماشین طرف نشستی و راجب ابنکه بچه چندمی و اسم مادرت چیه صحبت میکنی عزیز؟

چرا فکردی هرکی که تو گفتار خوبه ادمه خوبیه...میدونستی چقد خطر ممکنه تهدیدت کنه و خدایی نکرده چه بلاها ک سرت نمیومد بچه😑

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
نه بابا برا جادو نمی‌خواد اسم خودتو مادرتو به ابجد در میاره بعد میگه طبعت چیه و خصوصیات اخلاقیش چیا ...

وای یعنی اینه؟ اگه این باشه که خداروشکر کاش حرفتون درست باشه

من نمیخوام الان یسریا برای من گارد بگیرین دوستان ولی اسی بنظرت درسته تو ماشین طرف نشستی و راجب ابنکه ...

می دونم ولی الان می‌دونم متاسفانه😭

حرفتون درسته

اینجوری هر چند وقت یکبار انرژی انسانی رو میگیرن با طلسم حرز امام جواد بگیر بعدم چرا همون موقع گزارش ...

این که الان شیش هفت ماه گذشته و اتفاق خاصی نیوفتاده ممکنه کلا پرونده‌ش بسته شده باشه؟

می دونم ولی الان می‌دونم متاسفانه😭حرفتون درسته

بیخیال کاری نمیتونه بکنه نترس 

تعجب من اینع چرا بحثو کشوندی ب اعداد ابجدیو این چیزا

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
بیخیال کاری نمیتونه بکنه نترس تعجب من اینع چرا بحثو کشوندی ب اعداد ابجدیو این چیزا

خودش گفت من چیزی اضافه نمبکردم خودش از همههه چیز حرف می‌زد یکهو گفت راستی راجع به ابجد می‌دونید فلان فلان