2777
2789

بچه ها من ماه ها پیش، (۲۲ مرداد همین امسال) با یه تپسی داشتم برمیگشتم خونه.

این آقا از اولش خیلی سوال می‌پرسید و در وجهه ی آدم خوب و مهربون از خودش و مشکلاتش و زن و بچه هاش گفت.

در نهایت از من پرسید بچه چندمم و وسطای صحبت گفت اگه می‌تونست منو برای پسرشون می‌گرفتن😑

من تمام مدت سفر ماسک داشتم. اون روز مریض بودم فکر میکنم. چند بار گفت حالا مریضی؟ چرا ماسکت رو در نمیاری و فلان؟ ولی من همچنان درش نیاوردیم.

آخراش که نزدیک خونه شده بودیم، به من از حروف ابجد گفتن من اونموقع نمیدونستم اینا یعنی چی اصلا.

گفت با اسم خودت و مادرت میتونم چند تا ویژگی هات رو بگم منم گفتم. گفت مثلا کار هارو عقب می‌ندازی و اینا.

تهش که می‌خواستم پیاده بشم، گفت کاش حالا ماسکت رو در میاوردی. منم اومدم پایین و وارد خونه شدم.

حالا الان تازه یه ماهه فهمیدم اسم مادر و خودت رو برای طلسم و سر کتاب و فا**ل می‌گیرن.

می‌گم ممکنه الان طلسمی چیزی بخونه برای من؟ نکنه خونده؟ یه اتفاقی چیزی بیوفته. خیلی ترسیدم نکنه یه چیزی بشه. اطلاعاتی داره کسی؟؟

مگه اسم مادرتو گفتی بهش؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی واسم جالبه نشستی کلی باهاش حرف زدی

اونم این که از اولش هی میگفته ماسک و در بیار و مشکوک بوده و پدر سوخته بوده

قشنگ تا دم خونه باهاش حرف زدی

من باشم وسط راه پیاده  میشم

نمیترسین خدایی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مگه اسم مادرتو گفتی بهش؟

آره دیگه متاسفانه گفتم😭😭 بلد نبودم اصلا باور نداشتم به این چیز ها بخاطر همین هیچوقت دنبالش نرفته بودم بفهمم ابجد دیگه چی چیه

آره دیگه متاسفانه گفتم😭😭 بلد نبودم اصلا باور نداشتم به این چیز ها بخاطر همین هیچوقت دنبالش نرفته ب ...

اینجوری هر چند وقت یکبار انرژی انسانی رو میگیرن با طلسم حرز امام جواد بگیر بعدم چرا همون موقع گزارش رانتده رو ندادی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش