2777
2789

من هیچی نخریدم 

اغراق نمیکنم واقعا هیچی نه شلوار نه مانتو نه روسری نه جوراب حتی و لباس خونه . در حد یه مانتو شلوار و کفش هم بابام پول داده بخرم ولی تو این گرونی واجب نیست وقتی لباسام نو هستن . بیشتر از این جمع کنم تو کمد که کی شو بزنم؟ شماهم به خودتون سخت نگیرین تحت تاثیر این تاپیکای فلان شومیزو با فلان روسریم ست کردم 

🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخریدم از قبل یهدجیزی دارم که نپوشیدم البته چندان پسندم نیست برام آوردن

ولی حال خرید ندارم سرکار میرم پول هم هست

افسردگی دارم یا چمه نمیدونم 

حوصله خرید ندارم اعصابم هم خورد میشه شوهرم اینقدر زیاد برا خودش خرید کرده 

بگو من چمه

غصم شد 💔

چرا عزیز 

گفتم که غصه ات بره 

بخدا قبل عید واجب نیست خرید حالا یه بلوز نو میخواین داشته باشین مهمون اومد تنتون کنین ولی بعد عید همین مانتوها رو نصف قیمت میدن با چشم خودم دیدم پارسال مانتویی که خریدم اردیبهشت خیلی ارزون تر شده بود . 

🌸

ماهم هیچی نخریدیم حتی یه جوراب

بجای خرید عید هرچی داریم و داریم میبریم هزینه دکتر بچم بکنیم 

دم عیدی بجای خرید یه دست لباس واسه تنها بچم ، باید هزینه سنگین دکتر و دوا بدیم 

اگه تنتون سالمه و خرج دکتر نمیکنید خدارو روزی هزاربار شکر کنید پول به دست میاد و میشه خرید کرد فقط دلتون خوش باشه و فکرتون آسوده و خرج دکترو دارو نشه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

من نخریدم از قبل یهدجیزی دارم که نپوشیدم البته چندان پسندم نیست برام آوردنولی حال خرید ندارم سرکار م ...

نسل ما انقدر باباهامون برا خودشون هیچی نخریدن حالا یا وقت و حوصلشو نداشتن یا خرج ما کردن ، مردای نسل برامون عجیب به نظر میان😂

🌸

نسل ما انقدر باباهامون برا خودشون هیچی نخریدن حالا یا وقت و حوصلشو نداشتن یا خرج ما کردن ، مردای نسل ...

در تمام سالهایی که ازدواج کردم خرج شوهرم دوبرابر من بوده همیشه 

من نمیگم نخره خیلی خیلی زیاد میخره

در تمام سالهایی که ازدواج کردم خرج شوهرم دوبرابر من بوده همیشه من نمیگم نخره خیلی خیلی زیاد میخره

😑 ببخشید ولی اینجوری بدهههه 

بلاخره مرد باید مدیریت مالی کنه حالا در حد نیازم وسایلشو بخره ولی پس انداز هم داشته باشه 

🌸