دیدین بچه ها وقتی دو نفر بخوان طلاق بگیرن همه میان کمک برای جدا شدن بنظرتون علتش چیه؟!من زیاد دیدم حتی وکیلم معرفی میکنن به طرف😂😂ولی برای ازدواج و وصل کردن آدمها کسی یک قدمم بر نمیداره. تو رو خدا قدر زندگی هاتونو بدونید من نمیگم طلاق خوبه یا بد ولی میگم آدم عقلش نباید بده دست دیگران همین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین چون ازدواج و معرفی کنی بد بگذره میگن تو معرفی کردی تقصیرتوإ خوش بگذره نمیگن توکردی
برا طلاقم وقتی دونفر نمیسازن یا یه نفر واقعا تحت فشاره باید کمک کرد
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂