2777
2789

جریان از این قراره که ما بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دور زندگی میکنیم. و الان بخاطر عید اومدیم مهمانی مسافرت خونه پدرامون. یعنی شوهرم خونه پدر خودش منم خونه پدر خودم. حالا روزی ی بار دوروز ی بار همو میبینیم ولی اون بیشتر وقت خودشو با رفیقاش و مشروب خوردن میگذرونه... دیشب مثل همیشه رفت بیرون با دوستاش و مشروب خورد خیلی زیاااد. نصف شب پشت سر هم زنگ میزد بهم و نفرینم کرد و گفت بیا جدا شیم و من بچه نمیارم چون می‌خوام طلاقت بدم بچه نمی‌خوام و از این حرفا. کلا نقطه ضعفمو می‌دونه که چقدر رابطه و زندگیمون برام مهمه اذیتم می‌کنه...امروز برای ناهار خونه ی مادرم دعوت بود. قرار بود بیاد ولی دیشب گفت نمیام من فکر کردم مسته یچیزی همینطوری گفته ولی واقعا در کمال ناباوری نیومد!!! کلی هم منتظرش مونده بودن و تدارک دیده بودن. خلاصه تلفنی دعوامون شد من زنگ زدم به مادرش که پیشش بود گریه کردم حالم خوب نبود گفتم پسرش چرا اینطور می‌کنه ب خانوادمم جریانو گفتم. رفتم از لج ماشینمو که پیشش بود از خونشون آوردم بزور بهم دادش چون من رانندگی کامل بلد نیستم هنوز خانوادم گفتن بهش بگو بیاد ماشینو ببره زشته و این حرفا منم بهش گفتم اومد نشست ی چایی و میوه خورد و به خانوادم گفت ظهر حالم خوب نبود سردرد داشتم برای همین نیومدم و معذرت خواهی کرد و رفت .(((( بنظرتون از الان به بعد من چطور باهاش رفتار کنم؟؟ چیکار کنم؟؟ خیلی ناراحتم ازش خیلی دلمو شکست. احترام می‌زارم با بیشعوری جواب میده))

خیلیییی ناراحتم که دعوتش کردند نیومد خیلی اصلا باورم نمیشه تا حالا همچین بی ادبی ای نکرده بود انقدر واضح  و وقیح .. شما جای من بودین چیکار میکردبن؟؟؟

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعواهاتون و به خانواده نکشونین بعدش شما اشتی میکنین ولی دید خانواده هاتون خراب میشه بهتون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عجب چند بار در هفته میخوره؟

ما خونمون ی شهر دیگه است خداروشکر وگرنه اگه اینجا بودیم هرشب میخورد.

اونجا ماهی یکبار یا دوماهی ی بار .....

ولی اینجا هررررررررشبببب

طبق صحبت خودتون شب زیادی خورده بوده وحتما تا صبحم پیش دوستاش،بااون حالش ظهر تیومد خونه پدرت بهتر،چون مسلما درسته مریده بوده ولی اثارش وخستگیش روش بوده،سعی کن کمش کنید،لامصب ع ر ق کبد ومغز نابود میکنه،مخصوصا زیادیش،بگو لامصب ادم میخوره که شنگول باشه،چرا انقدر میخوری که عنان خودت از دست بدی

تو مستی ی حرفی زده میخاسته کوتاه نیاد الان پشیمونه

بنظرتون رفتارش زشت نبود که واسه ناهار دعوت بود و نیومد؟

خودش گفت باید میومدم پیشمونم حتی دیروز غروب در حد نیم ساعت اومد و رفت معذرت خواهی کرد ک نیومد الکی گفت سردرد داشتم ولی خب خانوادم واقعیتو میدونستن به روش نباوردن

طبق صحبت خودتون شب زیادی خورده بوده وحتما تا صبحم پیش دوستاش،بااون حالش ظهر تیومد خونه پدرت بهتر،چون ...

خودش گفت باید میومدم پیشمونم حتی دیروز غروب در حد نیم ساعت اومد و رفت معذرت خواهی کرد ک نیومد الکی گفت سردرد داشتم ولی خب خانوادم واقعیتو میدونستن به روش نباوردن

بنظرتون رفتارش زشت نبود که واسه ناهار دعوت بود و نیومد؟خودش گفت باید میومدم پیشمونم حتی دیروز غروب د ...

اره کارش خیلی زشت بود مشروبی ک خورده فاز دعوایی برداشته ایکارا کرده قصدی نداشته شما پیگیرش نشو کشش بدی

خانوادت میدونن ایشون مشروب خور هست؟میدونن اینجوری باهات صحبت میکنه؟راز داری خوبیهخوب حرفا بین زن و ش ...

بنظرت من ب مشااور نیاز دارم یا اون 

میگم که مسلما هم حال درستی نداشته برای مهموتی اومدن،

اره چون یهویی رفتم خونشون دیروز عصر که اعصابم خورد شد رفتم ماشینمو ازش بگیرم ساعت ۴ عصر خوااااااب بود

خانوادش اصللااااااا براشون مهم نیست هیچچ

تازه مادرشم تشویق می‌کرد بقیه بچه هاشو که با پسرم بخورید تربیت نادرست بدبخت کرد منو

کاش میشناختمش