2777
2789
عنوان

شوهر دائم الخمر و قدرنشناس دلمو شکسته💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 16 پست
بنظرتون رفتارش زشت نبود که واسه ناهار دعوت بود و نیومد؟خودش گفت باید میومدم پیشمونم حتی دیروز غروب د ...

مشاور برید واسه جهت دهی به زندگیتون نه فقط شما یا فقط شوهرتون هر دو

از نظر من شما با ایشون به نتیجه نمیرسی نه تنها شما بلکه هیچکی با ادم رفیق باز مشروب خور به نتیجه نمیرسه

بعدشم میگن ادما وقتی مشروب میخورن حس واقعیشون رو میگن

ایشون تو حالت مستی بهتون گفته ازت متنفره میخاد طلاقت بده!

حرکتشم زشت بوده چرا نباشه اون چند روز تو یه شهر باشی و به دعوت خانواده همسرت نرسی چجز بی اهمیتی و بی توجهی نسبت به شما  و خانوادتون چیزی نمیبینم!

ولی با یه بهانه مسخره رفعش کرده شما اینجا نصف جون شدی و خجالت کشیدی اون عین خیالشم نبود با همچین ادمی که مسولیئت حالیش نیس واقعا میشه زندگی کرد بچه دار شد؟!

در نهایت من با توجه به صحبت های کوتاه شما شوهرتونم رو شناختم ممکنه در واقعیت به این تندی نباشه و شما بهتر از هرکسی ایشون رو میشناسی و تصمیم گیرنده خودتی

ببین من بخاطر کارم سفرای کاری زیادی به کشورا مختلف داشتم واکثر جاها مثل ارمنستان از اب معدنی بیشتر بود،ولی من اگرم نیخوردم در حد کم اونم اکثرا فقط م ش ر و ب ،نه ع ر ق،اونم برای اینکه انرژی بکیریم وبقولی شنگول باشیم،

موند تا دوسال میش تو تولد دوستم تو همین ایران،نوشیدنی اوردن،واقعا هم کم خوردم ولی نمدونم چی قاطیش داشت که بدترین حال دنیا تجربه کردم،اختیار حرفا وکارم نداشتم،دل ورودم بهن زیخته،خلاصه از همون شب توبه کردم ودیگه به هیچچچچ جورش لب نزدم ونمیزنم،اگه قرار باشه حالم دست خودم نباشه ویه حال بد برای من بیاره فایدش چیه؟خلاصه فرداشم تا ظهر وضعم از نظر جسمی زیاد اکی نبود،سردرد،معده بهم ریخته و...

میخوام بگم با توصیفات تو،نسلما همسرتم تو همین حالتا بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.