2777
2789

؟

با دهن خمیازه ای میخونم میبینم فایده نداره ، خمیازه میکشم دوباره میخونم 

ممکنه از بیخوابی نباشه 

آخه هر روز هنیم که شروع میکنم خمیازم میگیره 

من اذکار هم میگم مثلا ذکر ۵ تن 

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی چندین بار 

ذکر یاعلی هزاران بار 

ذکر صلوات 

اینا رو گفتنی خب عادیه میگم‌

فقط در سوره های با آیه های قرآن خمیازه میکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا: 

ختم آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو از اول ماه رمضون شروع کردم بخونم‌ به مدت ۴۰ روز بعد از نماز صبح ؛ بعدش ۱۴ بار ذر یا جواد الائمه ادرکنی ( وفت خوندن آیه خمبارم میکیره کل اون ۷۰ دفعه رو ؛ ولی دکر یا جواد رو گفتنی نه )

بعد از نماز صبح این آیه به مدت ۷۰ بار ( روزای اول راحت میخوندم ، ولی چند روزیه دائماً خمیازم میگبره البته غلبه مبکنم بهس و دوباره آبه رو میخونم از هر جا که قطع شده ) 

من برآن سخته وقت بذارم و قرآن بخونم ،البته ۲ تا هم بچه دارم و خیلی دوس دارم بشینم قرآن بخونم مثل قبل .الان حس میکنم بنده بدی هستم و از خدا دور شدم .برام دعا کنید مثل قبلم بشم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
من برآن سخته وقت بذارم و قرآن بخونم ،البته ۲ تا هم بچه دارم و خیلی دوس دارم بشینم قرآن بخونم مثل قبل ...

ان شا الله میتونیرخدا قوت

شما ۴۱ بار سوره ی نصر بخون ( گشایش داره ) کمه زود تموم میشه 

البته من مجردم