2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد ولی شوهرم نه

264 بازدید | 25 پست

ی بار سابقه سقط داشتم

بعد اون انگار ک اون سقط کرده 😑همش میگه میترسم

بهونه هم نیست واقعا چون شرایط مالی یکی ک نه سه چهار تا بچه رو هم داریم خداروشکر

ولی خب همش میگه نه

از طرفی خانواده ها هم دیگ صداشون دراومده 

برو زیر نظر دکتر،تا خیالش راحت بشه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانواده ها چه؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه شب قبل خواب بگو یه نی نی مون نشه بعدم چشمک بزن😂😉

انشالله که اونم میگه بشه

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

دل شوهرم بچه میخواد و من نه 😂 از روز اولی که رفتیم سر خونه زندگیمون گفت بچه فعلا که گذشته 😂🤣

عزیزم😂😂

آخه من تو خونه تنها پوسیدم دیگ بچه ک میبینم دلم میخاد شوهرم حتی تو دوران نامزدی هم می‌گفت از بچه بدش میاد بارداری قبلیم هم ناخواسته بود حتی

اره خودش مراقبه کلا قرص اینا نمیخورم

اکثر پسرا از مادراشون حرف شنوی دارن با مادرشوهرت صحبت کن بگو بهش فشاربیاره و صحبت کنه باهاش بگو از طرف خودش بگه 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

همسر منم راضی نمیشه متاسفانه. حس بدیه..احساس میکنم دارم زمان رو از دست میدم

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔