2777
2789
عنوان

شما همچنین آدمی رو می‌پسندید🤔🤔

237 بازدید | 40 پست

دوستان موضوعی هست که به من مربوط میشه خواستم نظرتون رو راجب این آدم بدونم ،به نظر شما با ایشون دوست شم یا نه؟

یه دختر ۱۵-۱۶ ساله تاحالا پارتی رفته ولی نمیدونسته پارتی هست و چیزی نخورده بوده با پسرا خیلی میگرده 

یدونه دوست پسر داره ( دوستش پسره نه دوست پسر) 

از لحاظ پوشش جلو فامیل و پسرای فامیل خیلی آزاده مثلا میشه با شورتک و نیم تنه هست ،بیرونم بدون روسری و کراپ یا تیشرت و گاهی با شلوارک البته نه همه جا 

قلیونم تفریحی اره 

ویپ یبار فقد

سیگار نه 

میشه مودبانه بگید نظرتون راجب همچنین آدمی چیه🌹🌹

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساخت آینده و معنی برام مهمه

این آدم جز اینکارا چی تو زندگیش داره؟ 

اگر فقط می چرخه و میگرده نه خوشم نمیاد اصلا

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

نظرم مثبت نیست و ترجیحم اینه دوستای خواهرم که همسن ایشون هستن شبیه این خانوم نباشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سبک زندگیش زیاد پسندم نیست ولی اصلا فکر بدی دربارش نمیکنم. نظرم خنثی هست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اگه میدونی تحت تاثیر کاراش قرار نمیگیری و نمیشی یکی عین اون مشکلی نداره ولی اگه من بودم قطعا همچین دختری به دلم نمینشست برای دوستی

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

دوست نشو باهاش با احترام.

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نظری نمیشه داشت و کلا آدم زیر ۱۸سال رو که به سن قانونی نرسیده نمیشه جدی گرفت. اون دختر باید تلخی شیرینی روزگارو بچشه و با نگاه عمیق به زندگی بدونه اصلا هدف زندگی چیه بعد که شخصیتش ثبات پیدا کرد حالا میشه راجبش نظر داد

اینو به عنوان کسی که بخوای راجبش قضاوت کنی گفتم

اما کسی که بخوای باهاش دوست بشی اصلا توصیه نمیکنم. بهتره با آدمای موفق دوست شی تا کسی که تفریحاتش اینه

نمیدونم 

اگر با همین شرایط خودتونم اوکی هستین بله 

اگر خیر که نه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد