2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خیلی کم اوردم

109 بازدید | 7 پست

توروخدا برام دعا کنید به حق ماه رمضانی وسحری 

من زندگی نکردم خنده از ته دل ندیدم شبا نمیحوابم از بس فکر وخیال دارم اینجوری ادامه بدم یا مردم یا دیوانه شدم هزار جور مریضی گرفتم 

بچه ها کم آوردم اسمم فاطمه ست دعام کنید توروخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم اوردم، کلی باخدا حرف زدم الان کاش صدامو بشنوه هوامو داشته باشه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

انشاله من احساس میکنم خدا صدامو نمیشنوه ازم خسته شده اصلا هیچی نمیشنوه

منم همین حس رو دارم، هیچ امیدی ندارم خدا واسم معحزه کنع خیلی وقته نگام نمیکنه.... 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

سلام عزیزم 

برات چهارقل و آیت الکرسی می خونم

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج