2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 75 پست

ان شاالله خداکمکت کنه عزیزم

به نظرم برومشاوره باهاش حرف بزن هم ارومت میکنه هم راهنماییت میکنه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ان شالله همیشه خوشبخت باشی خوش به حالت که تصمیم درست گرفتی مثل من صبر نکردی شاید درست بشه و ترس از ج ...

ممنونم عزیزم

آره یه جایی قاطعانه گفتم با خودم من به رنج‌خودم و خانوادم پایان میدم و دادم

یادمه حتی تا شب قبل امضای طلاق گفت اشتباه کردم بمون من دیگه هیچ وقت توهین نمیکنم بهت نمیرنمت 

ولی گفتم نهههههه 

کسی که چند بار کاریو‌ کرده و به خودش این اجازه داده حتی به خانواده من که خیلی از خانواده خودش سر تر بودن و همه‌میدونستن‌توهین کنه ارزش بخشش نداره

و با قدرت تمومش کردم

تا چند ناه بعدشم چشمش دنبال من بود که امیدشو کندم و دیگه کلی زمان گذشت

ولی به شدت از ازدواج مجدد و همسر الانم که تازگی ازدواج‌کردیم راضیم

تازه میفهمم مرد واقعی ینی چی 🙂🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که چرا تو همون نامزدی بهم نزدم...حسرتا زیاده من دارم تاوان اشتباهمو میدم بابام همون موقع گفت بهم ...

نه نه

ای کاشی که ....بعد طلاق بخودت میگی

ای کاش این راه میرفتم که درست میشد

ای کاش این کارو میکردم شاید زندگیم خراب نمیشد

بهت حق میدم که نگران پشیمونی باشی ، و خوب درک میکنم من این دوران رو گذروندم زمانی که بخاطر حس وابستگ ...

آنقدر ضعیفم با کامنتاتون گریم میگیره...درست میگی منم همیشه خداروشکر میکنم که بچه ندارم..امروز با خودم گفتم فکر کن مرده قراره یه مدت براش عذا داری کنی..

چقدر یاد شب جداییم افتادم ولی الان خیلی گذشته و حالم عاااالیهو بهترین تصمیم زندگیمون بود و چقدر شرای ...

خداروشکر که الان حالت خوبه...ولی من حتی نمیتونم به دوریش فکر کنم چه برسه به این که کسی جاشو تو قلبم بگیره😭

خداروشکر که الان حالت خوبه...ولی من حتی نمیتونم به دوریش فکر کنم چه برسه به این که کسی جاشو تو قلبم ...

خب این آدم که میگی عزیزم منطقی باش 

اصلا کسی جاشو نگیره

واقعاااااا فکر نمیکنی تنها بودن ارزشش بیشتر تا با این آدم بودن؟؟؟ 

منم بعد جداییم مدتی کاملا تنها بودم و خیلیییییی آرامشم بیشتر شد 

کلی از تنش ها و استرس ها از بدنم دور شد 

خودتو به قول روانشناس ها نذار مهر طلب بشی 

جوونی حیف ای....

هیچ چیز بنظرم از سلامت روان و جسم مهم تر نیست 

تو دعوا میگه دوست ندارم..آروم میشه میگه دارم ولی من یادم نمیره.

یاد اون حدیث افتادم که میگه به زنانتون بگین دوستت دارم این جمله تو قلبشون میمونه . ولی برا من اینجور نیست چون بهم گفت یه تار مو مادرم رو باهات عوض نمیکنم یا گفت خواهرامو با تو عوض نمیکنم یا به خاطر رفیقاش و اقوامش سرم داد میزنه . چون آخرین اولویتم 

شما قطعا ترومای کودکی داری ،که باید اون درمان بشه.

آره کاملا...سالهای اول ابتدایی که رفتم مدرسه همیشه تو خونه تو تنهایی گریه میکردم برا مامانم که ازش دور میشدم..همیشه مدرسه بهم استرس میداد که از مامانم دور میشم...

آره کاملا...سالهای اول ابتدایی که رفتم مدرسه همیشه تو خونه تو تنهایی گریه میکردم برا مامانم که ازش د ...

این بازم بیشتر ریشه داره ،فقط این  نیست .توصیه من به شما حتما پیش درمانگر برو .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت