2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از طلاق پشیمون بشم یا از دیر طلاق گرفتن.؟؟

از طلاق

مامانم میگه وقتی بگو میرم

که تمام ای کاش ها و راههای رو امتحان کرده باشی

خودش بعد ۲۰سال با دلتنگی و عشق اما با قلبی شکسته بعد از امتحان کردن تمام ای کاش ها جدا شد

خب این آدم که میگی عزیزم منطقی باش اصلا کسی جاشو نگیرهواقعاااااا فکر نمیکنی تنها بودن ارزشش بیشتر تا ...

آره تنهایی رو ترجیح میدم دیگه نمیتونم به هیچ مردی اعتماد کنم...این مثلا خوبشون بود این شد وای به حال بقیه..

یاد اون حدیث افتادم که میگه به زنانتون بگین دوستت دارم این جمله تو قلبشون میمونه . ولی برا من اینجور ...

ای کاش تو مدرسه به جای درسایی که هیچ وقت به درد نمیخوره درس همسرداری یاد بدن

ای کاش تو مدرسه به جای درسایی که هیچ وقت به درد نمیخوره درس همسرداری یاد بدن

مدرسه به کنار تو دانشگاهم یاد نمی‌دن ولی خب دوره های همسرداری وآموزشهای قبل از ازدواج و ...به صورت مجازی هست.‌ ولی خب خیلیا بی اطلاعند. 

از طلاقمامانم میگه وقتی بگو میرمکه تمام ای کاش ها و راههای رو امتحان کرده باشیخودش بعد ۲۰سال با دلتن ...

آره عزیز دلم من تو این ده سال برا نگه داشتن زندگیم خیلی چیزا رو تحمل کردم ..فحشاش..تهمتاش...خیلی چیزا که نگفتم...به خودم و خودش گفتم من خیلی جنگیدم ولی شکست خوردم..دیگه چیزی نیست که بگم چرا نکردم.

اینو جدی گفتی یا من متوجه منظورت و حرفت نشدم یعنی چی یعنی عصر حجر که زبان مردم ،فقط اشاره و داد و بی ...

منظورم اینه تو هر زمانی ادم بی تربیت و بی فرهنگ هست اونا باگذشت زمان و‌قرن عوض بشو‌نیستن چون‌بزرگتراشون‌نخواستن تغییر‌کنن‌

دیدم تو‌روستامون طایفه ای ک‌کتک زدن زن براشون عین چی عادییییی هرکسیم اعتراض کنه به بزرگتری کسی میکن خب تو‌ بدی مرد میزنه خستگی کارش بره بیرون هیچکسم حتی زناشون‌اعتراضی ندارن عادت مردن ناراحت میشن اذیت میشن از کتک ولی هیچچچ تلاشی نمیکنن برا تغییر شرایط براتابو شکنی بچه هم دارندهمشون‌ابن کتک‌کاری این حرفای مرد به کتکش جلو‌بچه زده میشه خب صددرصد این بچه بزرگ بشه همینجوری میشه اغلب هم ازدواج فامیلی دارن که عادت به کتک باشه براهمشون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
آره حتما باید برم...نیاز دارم پیش یه نفر یه دل سیر گریه کنم

ان شاالله بری و مشکلاتت حل بشه عزیزم👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️