2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 75 پست

داری ب خودت تلقین میکنی ک دوسش داری در واقع شما با ی حیوونم ۱۰سال تو ی خونه باشین بهش وابسته میشین،در نتیجه حس شما عشق نیس وابستگیه محکم باش و عمرتو تباه این آدم نکن 

نهایت یکسال اذیتی بعد اون میفهمی ک زندگی یعنی چی

امیدوارم ب زودی ب آرامش برسی و بعد این ادم خوبی سرراهت قرار بگیره و همه تلخی هارو بشوره ببره

با حرفت بغض کردم آره بخدا دارم جون میدم

ببین صددرصد میدونم چته میدونم مشکل کجاست تو فقط باید بزاری روند طلاقت تموم بشه و بگذره بعدا آروم میشی 

این خصلت طبیعی آدماس وقتی از یکی کهخیلی نزدیکه بهشون هرچند بد میخوان جدا بشن انگار دارن جون میدن فقط صبر کن توکل کن بخدا ازش بخوا آروم بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر یاد شب جداییم افتادم ولی الان خیلی گذشته و حالم عاااالیهو بهترین تصمیم زندگیمون بود و چقدر شرای ...

ان شالله همیشه خوشبخت باشی 

خوش به حالت که تصمیم درست گرفتی 

مثل من صبر نکردی شاید درست بشه و ترس از جدایی داشته باشی و الان بابچه مجبورم تا آخر عمر تحملش کنم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
آره از بیرون من و شما اینو میگیم ولی برای خود طرف اینطوری نیست راهکارش فقط این اسی باید محکم بمونه ت ...

منم با همین به خودم دلگرمی میدم ‌‌‌‌..ولی باور کردن این که زندگی ده ساله م داره میپاشه سخته برام..😭

دقیقا تربیت مهمه...شوهر من از لحاظ ظاهر و قدرت بیان عالیه یعنی هیچکس باورش نمیشه تو عصبانیت چطور رفت ...

گاهی آدما از دور خیلی قشنگ بنظر میان وقتی میای نزدیک میبینی اصلا اونطور که فکر میکنی نیستن 

عزیزدلم صبرداشته باش این روزام میگذره برات دعا میکنم خدا کمکت کنه

جز علاقهای کاش دیگری هم دارید؟ای کاش این کارو میکردم!ای کاش این راه رو انتخاب میکردم!ای کاش ....یکار ...

این که چرا تو همون نامزدی بهم نزدم...حسرتا زیاده من دارم تاوان اشتباهمو میدم بابام همون موقع گفت بهم بزن من گوش ندادم..