2777
2789

هیچکسی نیست که بهم تبریک بده دیروز خیلی احساس کردم تنهام با اینکه متاهلم با اینکه خودم همیشه تولد دیگران یادم بوده با اینکه چون همسرم عادت به کادو گرفتن اینا نداره من سعی کردم بگیرم که حداقل یاد بگیره خجالت بکشه اما تنها کسی که تولدم تبریک گفت بانک و همراه اول بود دلم خیلی گرفت چون پارسالم پیارسالش هم همین بوده من هیچ خاطره خوبی ار روز تولدم نداشتم و همیشه فکر میکردم سال دیگه یه جور دیگه برام رقم میخوره اما امسال دیگه تمام ذوق ام برای روز تولدم کور شد چون همیشه غصه خوردم کل روز منتظر یه پیام از کسی اما خب 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت زبانی هم تبریک نمیگه؟؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عزیزم🧡

تولدت کلی مبارک باشه 😘

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

آره تو خوابگاه بودم مسموم شدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بدترین تولدم مال ۱۹ سالگیم بود 

وسط تابستون سرما خورده بودم و پریود شدم و از طرفی هم کف پام زخم شده بود و چند تا بخیه داشت 

مشکل گوارشی هم برام پیش اومد و یبوست همراه با خونریزی داشتم 

لثه هام هم ورم کرده بود و مفاصل آرنج و زانو تیر می‌کشید 

تازه همون موقع فهمیدم دو تا درس هم افتادم 

همه اینا توی یه روز اونم روز تولدم

تنها کسی هم که بهم تبریک گفت همراه بانک بود

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

امسال حتی تو عکسام مشخصه

چون بابام سرطان داره و من تمام فکرم این بود که نکنه آخرین سالیه که تو تولدم هست😭😭😭😭😭😔

برای شفای بابام دعا کنید اسمش سید ابوالفضل هس

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

عزیزم من هر سال خودم واس خودم کیک میخرم از چند ماه قبلم لباس مورد نظری ک میخوام باهاش عکس بگیرمو میخرم با بدبختی یکیو پیدا میکنم بیا ازم لکس بگیره اگه دوستیم دعوت کنم میگم چیزی نخره واسم، خودت باید بفکر باشی

اره روز تولدم از شوهر سابقم جدا شدم ،تا چند ماه فکر میکردم دنیا به آخر رسیده و بعد دیدم اینجوری ادامه بدم خودم به آخر میرسم که با همسر فعلی آشنا شدم ،که الان همیشه تولدم میشه بخاطر اون طلاق بسیار خوشحالم .

نتیجه گیری کلید اصرار ،همیشه در هر شری ،خیری نهفته است 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

من با ذوق و شوق تولد یه نفر رو تبریک‌ گفتم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازشون 

دیگه از اون روز از تولد و تبریک تولد می ترسم 🥲🥲🥲