2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم خانومای متاهل باتجربه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 63 پست
عزیزم لطفاً لطفاً لطفاً از خانواده خودت کمک نگیرین اینطوری همسرت عادت میکنه دیگه برای زندگیتون تلاش ...

😪😪 یسری گفتن یسری گفتن نگیر بدتر گیج شدم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😪😪 یسری گفتن یسری گفتن نگیر بدتر گیج شدم

من یک نمونه بارز رو دیدم که اینقدر به دامادشون کمک کردن که دیگه طرف اصلا کار نمیکنه توقع داره دیگران بهش بدن چون همش بدون زحمت مشکلاتش رفع شده 

حالا شما همسرتون رو بهتر میشناسید با توجه به شرایط زندگی خودتون تصمیم بگیرین من فقط طبق نمونه ای که دیدم راهنمایی کردم 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند🌹

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

وقتی هنوز کمک های قبلی رو پس نداده چطور میخوای دوباره از پدرت کمک بگیری؟؟

به نظرم اینکارو نکن

بذار همسرت رو پای خودش وایسه

حتی اگه اصرار کرد که از پدرت قرض بگیرید شما قبول نکن و بهانه بیار

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

من بودم نمیگرفتم چون تهشم شوهرم قدردان نیست میگه وظیفشون بوده دخترشون بودی باید اینکارو میکردن عوض دستت درد نکنه تازه پر توقع تر از قبل میشه جاهای دیگه خدای نکرده ب مشکل مالی بخورین میگه خانوادت کمکمون کنن

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

چرا زندگيت عقب افتاده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب مگه نميگين خيلي بدهكارين و شايد نتونين پس بدين اينجوري وام رو برداري پول خانوادتو پس ميدي ، فقط پ ...

الان متوجه شدم ممنون عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من یک نمونه بارز رو دیدم که اینقدر به دامادشون کمک کردن که دیگه طرف اصلا کار نمیکنه توقع داره دیگران ...

ممنون از راهنماییتون

نگیرمم عقب میمونیم همه دارن پیشرفت میکنن اطرافیان

کمک گرفتن یا نگرفتن به کنار،  انگیزه اینکه اون وسیله را نگیرم از اطرفیان عقب میمونم و اونا پیشرفت میکنن درست نیست و همیشه مخرب و آسیب زاست،  سعی کن اینطور فکر نکنی

هر کاری که به آسایش و رفاهت کمک میکنه انجام بده

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

خودت گفتی خانوادم گفتن پول خرید وسیله رو بهت میدن بعدا پس میگیرن خب این میشه قرض عزیزم

هرچی باشه کمکه لطفه عزیزم وقتی هم که چنسری کمک دادن ماهنوز برنگردوندیم