2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم خانومای متاهل باتجربه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 63 پست
میفهمم حالتو عزیزم ولی اینجور که میگی همسرت جنبشو نداره

جنبه که تاحالا بی احترامی اینا نکرده

کارهم درحدی که ازدستش بربیاد

ولی مثل شوهرشمام نیس که ازخودش اینقدر مایه بزاره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خب چجوری کمکش کنم؟

اونو دیگه خودت باید پیدا کنی، بنظرم اولین حرکت عزت نفس دادن به خودتونه، و اینکه هیچ موقع تو زندگی، رو کمک دیگرون حساب باز نکنین، خودتون باشین و خودتون و خودتون، داشتین با هم بخورین، نداشتین هم با هم گشنه بمونین، ولی دستتونو پیش کسی دراز نکنین و نذارین کسی بفهمه تو زندگیتون چی میگذره

من که این جور گشنگی کشیدن رو( که سالها تجربه کردم) از بهترین غذاهای عاریه‌ای و قرضی لذیذتر میدونم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بستگی به شوهر هم داره همه اینطور نیستن و خب برای هر چیزی که نباید ازشون قرض گرفت مگه خرید خونه ...

ماتاالان برای همه چی کمکون کردن

براهمین دودلم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اونو دیگه خودت باید پیدا کنی، بنظرم اولین حرکت عزت نفس دادن به خودتونه، و اینکه هیچ موقع تو زندگی، ر ...

عزیزم حقیقتش منم خستم ولی میترسم از این خستگی اشتباه برم مسیرو

پدرومادرم خیلی مهربونن میترسم زحماتشون جبران نشه

چنتا ازدوستان گفتن نگیر پرو میشن بیشتر دودل شدم😅عزیزم موتور میخاییم بخریم که هم برا رفت وآمدمون هم ...

ماشین ندارین ؟ 

به نظر من که بگیر چون من و خواهرام هم از پدرمون میگیریم البته برای کارهای مهمی مثل خونه و ماشین و خب تا دستمون بیاد فوری همسرمون پس میده 

رفاه و آسایش تو مهمترین چیزه نه حرف مردم 

ولی باید جلو شوهرت رفتارت قدر دانی از پدرت باشه نه اینکه هی بکوبی تو سرش اما خب باید رفتار قدر دانی تو نسبت به پدرت رو دو سه باری ببینه که اون هم قدر دان باشه 

مگه همسرت یی لیاقتی از خودش نشون داده در مورد کمک های پدرت ؟

جنبه که تاحالا بی احترامی اینا نکردهکارهم درحدی که ازدستش بربیادولی مثل شوهرشمام نیس که ازخودش اینقد ...

خب همین دیگه عزیزم 

وقتی در حد نرمال همسرت مایه می‌زاره بهتره خانوادت هم همین قدر هواشو داشته باشند نه بیشتر 

ماشین ندارین ؟ به نظر من که بگیر چون من و خواهرام هم از پدرمون میگیریم البته برای کارهای مهمی مثل خو ...

نه نداریم مستاحرم هستیم ایشون به من و خاهرم خیلی کمک کردن

تاالان شرایط کاریمون جوری بوده حتی نتونسیم برگردونیم ازاین بابت خیلی ناراحتم

نه نکرده ولی از خانوادش خیلی دلگیرم لج دارم بدم میاد دهن بازمیکنه مادرش علنا کمک از پدرمو بزبون میاره

حالا كمك مالي نكنن خانوادت مثلا ي وامي چيزي براتون جور كنن بردارين

من خانواده شوهرم تو روستان و خيلي پيرن و منم توقعي نداشتم در حد توانشون كمك شوهرم كرده بودن

اما چون كل هزينه ها همه چي با شوهرم بود بابام فقط كمكش كرد يكي دوتا وام برداشتيم و اين ك توي دوران عقد ي مدت با ما زندگي كرد و خونه مجرديشو تحويل داد ك كرايه اضافي نده 

خب همین دیگه عزیزم وقتی در حد نرمال همسرت مایه می‌زاره بهتره خانوادت هم همین قدر هواشو داشته باشند ن ...

درسته حرف شمام 

حالا كمك مالي نكنن خانوادت مثلا ي وامي چيزي براتون جور كنن بردارينمن خانواده شوهرم تو روستان و خيلي ...

وام فک نکنم اوکی شه عزیزم

عزیزم لطفاً لطفاً لطفاً از خانواده خودت کمک نگیرین اینطوری همسرت عادت میکنه دیگه برای زندگیتون تلاش نمیکنه 

تن پرور میشه و آماده خور

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

حالا كمك مالي نكنن خانوادت مثلا ي وامي چيزي براتون جور كنن بردارينمن خانواده شوهرم تو روستان و خيلي ...

وام فک نکنم اوکی شه عزیزم

پولو از خانوادت قرض بگير ي مدت بزار بانك از روش وام بردار بعدم پسشون بده ك بدهكار نباشي

خب اینجوری چه فرقی میکنه