2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم خانومای متاهل باتجربه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 63 پست
بستگی به شوهرتون هم دارهیه موقه نشه وظیفه خانواده ت

نمیدونم واقعا گبجم نمیدونم چی درسته 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
نگیر از خانوادت شوهرت پررو میشه متوقع میشه، هی میگه بدین، اگه دادین میگه وظیفه بود وای به وقتی که ند ...

نگیرمم عقب میمونیم همه دارن پیشرفت میکنن اطرافیان

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری شوهرتو بد بار میاری، تامین زندگی، وظیفه‌ی مرده، نه این که همش دستش پیش این و اون دراز باشه

غر نزن که‌اوضاع لدتر میشه، ولی غیر از کمک از دیگرون، کمکش کن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حالا بنظرتون بعد کمک برااینکه خانواه همسر پروترازاین نشن و حرف مادرشوهره نشه بهشون بگیم وام برداشتیم ...

نمیدونم 

ولی واسه من داشت اینجوری میشد 

کل جهیزیه منو گفتن گاز یخچال چند تا بشقاب قاشق 

فرشم یدونه تو انباریشون بود 

گفتن فعلا لازم نیست 

همینا بسه 

که من قرض کردم بهترین جهیزیه رو گرفتم 

تازه بازم میگفتن پسرم داره میده با اینه خودم میدادم

زندگی منم همینطوره ولی همسرم قدر دانه همیشه 

مثلا روز مادر برای مادر من سه برابر مادر خودش هدیه میگیره 

حتی بدون مناسبت برای مادرم هدیه میگیره 

هر کار مادرم و کلا خانوادم دارن همسرم براشون بدو بدو انجام میده 

حتی از برادرام بیشتر هوای خانوادمو داره 

شما هم ببین همسرت قدردانه یا نه

اینو باید خودت بسنجی

زندگی منم همینطوره ولی همسرم قدر دانه همیشه مثلا روز مادر برای مادر من سه برابر مادر خودش هدیه میگیر ...

همسرم از لحاظ مالی شرایطش اوکی نبوده که دراین مورد بسنجم

ولی تو کاراینا نه خیلی کمک نمیکنه

ای خدا کاش خدابهم میگف راه درستو

نمیدونم ولی واسه من داشت اینجوری میشد کل جهیزیه منو گفتن گاز یخچال چند تا بشقاب قاشق فرشم یدونه تو ا ...

اخه برامن چندمین باره براهمین تردید دارم تو درست وغلط بودنش

داری شوهرتو بد بار میاری، تامین زندگی، وظیفه‌ی مرده، نه این که همش دستش پیش این و اون دراز باشهغر نز ...

خب چجوری کمکش کنم؟

اگه قدردان نیست و کمک حال نیست اصلاااا اینکارو نکن عزیزم

از زندگیم خسته شدم رفاه نداره حداقل گفتم شاید یکم ارامش داشته باشیم

درسته نمیدونم ازطرفیم ازبس میگن بااینکارا شوهرخانواده شوهرپرو میشن ادم نمیدونه چی درسته چی غلطحالا م ...

اخرش پسرش بهش میگه حتی اگه بهش بگی نگو این باز میره میگه 

خب چه کنیم دیگه اگه کمک پدرا نباشه که تو این زمونه جوون پا نمیتونه بگیره حالا یا هر دو پدر یا یکیشون که توانایی مالی بیشتری  داره 

اگه کمک پدرت نباشه خودت آسیب میبینی دیگه شوهرت که نداره خانوادش  هم که ندارن 

اتفاقا از نظرم باید بفهمن که بابات کمک کرده که همیشه برگ برنده و پتکی داشته باشی رو سرشون واسه روزهایی که چرت و پرت گفتن از اینور هم آسایش خودت رو در پی داره 

حالا چه وسیله ای میخواین بگیرین؟ 

اگه خیلی واقعا نیازه کمک بگیر اگه وسیله خونست و واجب نیست بزار تا پول دست شوهرت بیاد 

اخرش پسرش بهش میگه حتی اگه بهش بگی نگو این باز میره میگه خب چه کنیم دیگه اگه کمک پدرا نباشه که تو ای ...

چنتا ازدوستان گفتن نگیر پرو میشن بیشتر دودل شدم😅

عزیزم موتور میخاییم بخریم که هم برا رفت وآمدمون هم میخاد باهاش کارم کنه وقتای بیکاری

نگیر از خانوادت شوهرت پررو میشه متوقع میشه، هی میگه بدین، اگه دادین میگه وظیفه بود وای به وقتی که ند ...

ببین بستگی به شوهر هم داره همه اینطور نیستن 

و خب برای هر چیزی که نباید ازشون قرض گرفت مگه خرید خونه اول یا ماشین اول 

اما خب قرض هم باید زود پس بده شوهرش