2777
2789

منظورم ازدواج عاشقانه هست ک طرفتونو دوست داشتین ولی خانواده ناراضی بودن تهشم خوشبخت شدین ؟

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم گفتن ن من کردم

۹ ساله زنشم 

دوسش دارم زندگی بالا و پایین داره برا همه

اما رو تصمیمم موندم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خانوادم گفتن ن من کردم۹ ساله زنشم دوسش دارم زندگی بالا و پایین داره برا همهاما رو تصمیمم موندم

خداروشکر 

همش از ازدواج عاشقانه بد میگن من نمیدونم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر همش از ازدواج عاشقانه بد میگن من نمیدونم چرا

ببین باید بشناسی طرفتو ببینی کنار میای یا نه

خانوادشو بشناسی

من ۵ سال باهاش دوس بودم هرروز پیشش

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تجربه نشون داده وقتی خانواده مخالف باشه خوشبخت نمیشن اخرم طرف به این نتیجه میرسه که حق با خانوادش بو ...

ای بابا مخالفت آنچنانی نه ها مثلا بگن این خوب نیست بهترش برات میاد ینی فقط یکمی دل چرکین مخالف سفت و سخت نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا مخالفت آنچنانی نه ها مثلا بگن این خوب نیست بهترش برات میاد ینی فقط یکمی دل چرکین مخالف سفت و ...

مخالفت کمو که همه دارن ولی اونایی که من دیدم خانوادشون مخالف صد در صد بودن 

من خودم اینا تجربه کردم

من 1اقای همسن خودم بشدت بمن علاقمند شد با اینک فقط منا ی چندباری دیده بود همین من خیلی ظاهر معمولی دارم لباسامو معمولی  3سال پسر بنده خدا عذاب کشید عاشقم شده بود بعد بجز خانواده چندنفر آشناها مخالفت الکی کردن منم بعدها فهمیدم سرم کلاه رفته اون اقا روزی من بوده ولی بقیه از روی حسادت وغیره نزاشتن و منا بدبین کردن 

اونم ازدواج کرده اما خیلی شکسته شده انشالله خوشبخت باشه من فک میکنم هنوزم بمن علاقه داره

ولی من نه دیگ آنقدر بهم نارو زدن 👊 دیگ دلی نمونده

من خودم اینا تجربه کردممن 1اقای همسن خودم بشدت بمن علاقمند شد با اینک فقط منا ی چندباری دیده بود همی ...

میفهمم چیمیگی عزیزم خیلی سخته خیلی امیدوارم بتونی فراموشش کنی با ینفر بهتر ازدواج کردی . دم اون آقا هم گرم س سال برات جنگید معلومه دوستت داشته خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40