2777
2789
عنوان

همسرم امشب گفت دیگه خونه ی باباتون نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 73 پست
بچه هات گناه دارن بیشتر باید برن کتک بخورن اونجا ....بگو به مادرت ناراحتی اگه درست نشد خودت تنها برو ...

مامانم بنده خدا میخوان نذارن اذیت کنه، محکم زد توی دستشون. بنده خدا دستشون خیلی درد گرفت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر دخترا از برادر زاده بی خانواده تره،، کلا یک زن بی شرف و بی خانواده باشه اجازه میده بچشو به جرم ...

یاواش تر عزیزم

این چ طرز حرف زدنه؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
منم مستأصل شدم. از اونطرف بچه هام، از اون طرف دلم برای بچه ی 4ساله میسوزه میگم دست خودش نیست، از اون ...

وقتی بخواهی همه رو راضی نگه داری اینجور می شه.

به مادرت بگو به خاطر رفتارهای بچه ی برادرت فعلا چند وقت نمی خواهی هفتگی جمع بشید. بگو خودم جدا میام سر می زنم وقت دیگه. اسمی هم از همسرت نیار.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

مادر دخترا از برادر زاده بی خانواده تره،، کلا یک زن بی شرف و بی خانواده باشه اجازه میده بچشو به جرم ...

چه ربطی به پسر و دختری داره؟! من چون کوچولو هست دلم نمیاد بزنمش. گناه داره. هنوز متوجه نیست. خاندادم رو هم نمیتونم دور بندازم، اونها هم خیلی دعواش میکنن ولی تازه جری تر میشه و حرف های خیلی زشت میزنه. من به دخترام میگم اصلا سمتش نرین ولی... 

وقتی بخواهی همه رو راضی نگه داری اینجور می شه.به مادرت بگو به خاطر رفتارهای بچه ی برادرت فعلا چند وق ...

نمیدونم. میگم نکنه همسرم بدعادت بشه و کلا قطع رابطه کنه. آخه معلوم نیست پسر برادرم تاکی این رفتارهاش ادامه داره... 

پسر منم همینطوره کفر همه رو در میاره 

یه حرف بد از کسی بشنوه هر ثانیه تکرار می‌کنه بقیه رو میزنه زور میگه خب مادر چکار می‌تونه بکنه ،هر چی بگی هررررر کار بکنی حتی بزنیش هم اون کار خودش می‌کنه 

...

پسر خواهرشوهرم کوچیک که بود همه رو اذیت میکرد

یعنی کار از اذیت گذشته بود، هیچ بچه ای از دستش در نمیرفت، یا در حد مرگ گلوشون رو فشار میداد یا نیشگون میگرفت یا موهاشونو میکند،یه چیز وحشتناکی بود.کل فامیلای شوهرش سر همین مسئله باهاش قطع رابطه کرده بودن

همه میگفتن این بچه اختلال داره، رفتارش طبیعی نیست ولی قبول نمیکردن

یکی از قربانیهاش هم دختر من بود که به شدت هم آروم بود یعنی جگرم خون شده بود واسه دخترم

تا اینکه یه روز که اومدم خونه دیدم دست دخترم از بالا تا پایین کبوده

زنگ زدم به خواهر شوهرم باهاش حرف زدم گفتم حقیقتش دیگه نمیتونم بیام تو جمع هاتون، ولی خواهرانه بهت میگم اگر الآن درمانش نکنی فردا دودش تو چشم خودت میره

گفت به شوهرم میگم قبول نمیکنه

تا اینکه بعد از سه چهار ماه بچه به طور عجیبی گوشه گیر و آروم شد

فکر میکنم برد دکتر و بهش دارو داد

با کتک هایی که به خاطر ناسازگاریش میخورد اگر ادامه پیدا میکرد به شدت آسیب میدید

مامانم بنده خدا میخوان نذارن اذیت کنه، محکم زد توی دستشون. بنده خدا دستشون خیلی درد گرفت.

با مادرت صحبت کن و با آرامش مشکل رو توضیح بده و بگو مامان بهتره تا زمانی که این پسر بچه عاقل‌تر بشه من و داداش توی دو شب جدا بیایم منزل شما چون من و همسرم و دخترام از رفتارش خیلی ناراحتیم و نمی خواهیم هم عکس العمل بد نشون بدیم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منم مستأصل شدم. از اونطرف بچه هام، از اون طرف دلم برای بچه ی 4ساله میسوزه میگم دست خودش نیست، از اون ...

وقتایی که داداشت هست مثلا از هر سه چهار بار یبارشو برو وفقط حواستو جمع بچه ات کن وقتایی که نیستن برید

من اگه بودم ، داداشمو زنشو جر میدادم که به بچه شوند یاد بدن ، حق نداره به بچه هام نزدیک بشه یا اذیتش ...

اصلا شبیه گودزیلا شده، باورکن هممون رو میزنه. حتی بابای من رو که تمام بچه های فامیل ازشون حساب میبرن. تا دعواش کنیم یه فحش میده و کتک کاری میکنه. 

حالا شما یکی دوهفته به حرف همسرت گوش کن نرو،بهونه هم نیار حقیقتو بگو از زبان خودت که ناراحتی،به مادرت هم بگو دقیقا علت رو بگه به بقیه،بزار بفهمن از آزار بچه هات دلخور میشی،به برادر زاده هم بگه به خاطر رفتار زشت تو عمه وهمبازیات دیگه نمیان،شاید دلش تنگ بشه،بهتر رفتار کنه،حداقل مامان باباش یه تلاشی کنن

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱