2777
2789

پدرم همش بابت اضافه وزن برادرم بهش سركوفت ميزنه 

با اينكه ورزش هم ميكنه بيست كيلو اضافه وزن داره 

از هم باشگاهياش خيلي چاق تره مربي هم ازش ايراد ميگيره بابام تحت تاثير حرف مربي كلي حرف بارش كرد برادرم گريه افتاد دلم سوخت🥹

یجوری باهاش صحبت کن اسم این چیزارو نیاره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پدرت صحبت کن با داداشتم صحبت کن بگو بابا نگرانته تو پاره تنشی خودکشی چیه اسمشم زشته نگو دیگه دل من میشکنه ی بوسش کن با پدرت هم منطقی صحبت کن تا بفهمه راهکار باید پیدا کنه نه تهدید و تحقیر

بهش روحیه بده احترام و اقتدارشو حفظ کن چون هنوز ندیده زندگی مهارت سختی داره زود ناراحت میشه ریلکس از حرفایی که بهت زدن و برات مهم نبوده براش تعریف کن، اگر داداشت پوستش سفیده احتمالا بلغمه مزاجش متناسب با مزاجش غذا بخوره یا. دکتر طب سنتی بره حل میشه

با پدرت صحبت کن با داداشتم صحبت کن بگو بابا نگرانته تو پاره تنشی خودکشی چیه اسمشم زشته نگو دیگه دل م ...

هم با برادرم صحبت كردم هم با پدرم 

متاسفانه پدرم فقط يه ماه خوبه باز شروع ميكنه

بگو نمیخواد خودتو بکشیبیا رژیم بگیر وزنتو بیار پایینبهش ثابت کن خودتو اینطوری یخ جور دیگه روت حساب ب ...

خيلي شكموعه يه بار رژيم گرفت ولي برگشته

ميره بيرون همش ميخره ميخوره 

پولم نزنيم براش كه نميشه