2777
2789
عنوان

کات کردم رابطه ی سمیمو پایان دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 54 پست
نخوابیدم عزیز دلم هستم حرف بزنیم،،ازش جدا ک شدم مشغول درس و اینا شدم از همه جا بلاکش کردم همه اون وق ...

چ خوب،الان شاغلی چ کارایی میکنی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

باز خوبه اون پولداره من چی بگم خواهر ن پول ن قیافه ن خانواده تو فک کن یه بوی خوشم نمیداد یارو تیپش ا ...

بعضی پسرارو ماها آدم حساب میکنیم ارزش میدیم بهشون بعد میان فکر میکنن کین،،گذا بود عزیزم چ فایده برا من هیچی نگرفت در خالی ک دوتا خونه دوتا ماشین مغازه و.‌‌.داشت اینی ک الان باهاشم انذاژه اون پول نذاره خیلی متوسطه خونه هم نذاره هنوز،،ولی همیشع  خوشحالم میکنه،باورت میشه با اون سم دیت ک میرفتم گشنه برمیگشتم خونه حمله میکردم یخچال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه اون پولداره من چی بگم خواهر ن پول ن قیافه ن خانواده تو فک کن یه بوی خوشم نمیداد یارو تیپش ا ...

هی خدا

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

در حال حاضر دانشجو ام پرستاری میخونم،شاغل هموز نیسم یه سال و نیم دیگه ایشالا

افرین چ خوب، مووفق باشی

منم سرتر بودم از ایشون همه هم میگفتن ولی اون اعتماد ب نفس داشت من ن،بیستو یک سالمه داشنجو ام الانم ک ...

نه اصلا فکرشو نکن هنوز سنی نذاری،باور کم ارزششو نداره اون ترو دوست نداره رک دارم میگم،منم دوست نداشت اون طرف،در حالی ک من ازش خیلی خیلی سرتر بودم 

دنیا خیلی چیزا داره نشونت بدا

آدم مناسبت رو پیدا میکنی 

ی مدت تنها بمون رو خودت کار کن 

پادکست اینا تا حالا گوش کردی؟اگه ک نه بکو بکم

نه اصلا فکرشو نکن هنوز سنی نذاری،باور کم ارزششو نداره اون ترو دوست نداره رک دارم میگم،منم دوست نداشت ...

نع گوش نکردم

میگم چطور تونستی رو خودت کار کنی من الان بدتر میرم تو فاز دپرسیو هیچ کاری نکردن

واقعا هیچ جوره لیاقتمو نداشت میگم از بس اعتماد ب نفسم کمه چسبیده بودم بهش

نع گوش نکردممیگم چطور تونستی رو خودت کار کنی من الان بدتر میرم تو فاز دپرسیو هیچ کاری نکردنواقعا هیچ ...

کتاب بخون ،هرچی میکشیم از نا آگاهیمونه بخدا ب زور میتونم چن  ص بخونم انقد ث مغزم ب چرت پرت عادت کرده

پادکست گوش کن با مجتبی شکوری شروع کن کتاب باز رادیو راه،تلگرام سرچ بزنی همرو میاره،،بعدش شروع کن راه ک افتادی جافکری گوش کن سرچ کنی میاره 

تاپیک هات دیذم  فکر کنم باشگاه هم میری خیغب هم عالی حتما ورزش کن

مدیتیشن حتما حتما خیلی سادس انحام بده

شروع کن سریال فرندز رو ببین قول میدم عاشقش میشی اولش کمی سخته ارتباط بکیزی ولی قسمت های جلوتر عالی میشه پشیمون نمیشی از دیدنش 

ی دفتر داشته باش برنامه هاتو بنویس تیک بزن

و و و و خیلی کارای دیگع 

البته همه اینا نظر شخصی منع  لذت بردم ازشون پیشنهاد میکنم انحام بدی 

نع گوش نکردممیگم چطور تونستی رو خودت کار کنی من الان بدتر میرم تو فاز دپرسیو هیچ کاری نکردنواقعا هیچ ...

سریال فرندز کمدی‌ درامه واسه روحیت گفتم ببینی ک بشینی کلی بخندی خیلی خوبه عاشقشم

کتاب بخون ،هرچی میکشیم از نا آگاهیمونه بخدا ب زور میتونم چن ص بخونم انقد ث مغزم ب چرت پرت عادت کرده ...

خیلی خیلی ممنون

خدا خیرت بدع

سریال فرندز کمدی‌ درامه واسه روحیت گفتم ببینی ک بشینی کلی بخندی خیلی خوبه عاشقشم

چ کتابایی خوندی میشه معرفی کنی خوباشو

یچی ک اعتماد ب نفسمو زیاد کنه انقد ضعیف نباشم

حواسم بهت هس ه برنگردی بهش میکشمت😂

تلو پاک کردم ک نرم چکش کنم،شمارشم پاک کردم،ن بابا یه پایان تلخ بهتر از تلخیه بی پایانه:(