2777
2789
عنوان

کات کردم رابطه ی سمیمو پایان دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 54 پست
خیلی حرفا میخداستم بگم چون عین شرایط قبلی منو داری حیف سرم درد مکینه میزم بخوابم ولی‌بخدا یکی دیگه ...

هر چی میکشم از اعتماد ب نفس داغونمه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما دقیقا مثل ورژن قبلی من البته هنوز کامل درست نشدم کار دارم

سردردت ک خوب شد میای بگی چیکارا کردی؟چطور طاقت اوردی بعد کات چطور خودتو بهتر کردی...خیلی نیاز دارم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

چ فایدعیه بار کات کرده بودیمو با التماس من برگشت ولی چ برگشتنی،دیگ هیچ کدوم ذوق گذشته رو نداشتیم قبل ...

اامان از این پسرا و شیوه هاشون باور کن طرف من چندسال تو خماری من بود هیچی نداشت نه پول نه قیافه نه تیپ هیچیییی عملا خانوادشم داغون بودن بوی گند میداد حموم هم نمیرفتن،  بعد من بیچاره بهش کلی عشق و انرژی دادم خودش ک سالها التماسم کرده بود برگاش ریخته بود،  من عاشق کرد رفت فهمیدم کلا سر دسته خیانت کاراس همش میخوام باهاش حرف بزنما ولی باخودم فکر میکنم میگم ذوقی ندارم ک حتی به پامم بیفته باز من دیگه اعتماد نمیتونم کنم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اگه آنلاین می‌شده و پیام نمی‌داده اگه باید التماس میکردی که پیام بده پس باید خیلیییی زودتر از اینا پ ...

ممنونم واسه حرفاتون

اره میخاستم پایان بدم ولی میترسیدم،خداروشکر غلبه کردم و تمومش کردم،هیچی مهم تر از روان ادم نیس داغون شدم

اامان از این پسرا و شیوه هاشون باور کن طرف من چندسال تو خماری من بود هیچی نداشت نه پول نه قیافه نه ت ...

ما هم یه بار کات کرده بودیم و بعد چن ماه برگشتیم

دیگ هیچ کدوم ذوق قبلنو نداشتیم...ولی من بازم دوسش داشتم اذیت شدن خودم مهم نبود میگفتم حال اون خوب باشه،اشتباه کردم حماقت کردم داغون شدم اون ک اولویتش درسش بود منو خیچی حساب نمیکرد خدا منو بزنه اگ بابتش بخام غصه بخورم حیف من

ما هم یه بار کات کرده بودیم و بعد چن ماه برگشتیمدیگ هیچ کدوم ذوق قبلنو نداشتیم...ولی من بازم دوسش دا ...

عزیزم حیفیم بخداااااواقعا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ممنونم واسه حرفاتوناره میخاستم پایان بدم ولی میترسیدم،خداروشکر غلبه کردم و تمومش کردم،هیچی مهم تر از ...

تروخدا  برنگرد بهش،دلت تنگ میشه میدونم چون وابسته شدی،برنگزدا دنیا پر از مرد های خوبه ،از این سمی ها متنفرم الان قیافه اون اکس عوضیم جلو چشممه ، برنگرد اصلا سر خودتو گرم کن چند سالته؟چیکارا میکنی کلا؟

جوابشو نده آ ب من ز زده بود خل شدم برداشتم چند روزپبش،برگشته میگه بهم سنت رفته بالا:/خیلی نفهمه بخدا قیافه هم نداره آ دماغشو عمل کرد فکر کرده کیه  ن اخلاق ن قیافه فقط ب پولش ميناز ه

ممنونم واسه حرفاتوناره میخاستم پایان بدم ولی میترسیدم،خداروشکر غلبه کردم و تمومش کردم،هیچی مهم تر از ...

تو بسیار دختر قوی هستی 

تا یکی دو ماه ناراحتی و غمگین که چرا تو زندگیت نیست 

اما ابدااااا ناراحت نباش 

این باید میرفت تا یه سری راه های خوشبختی واسه تو باز میشد 

تروخدا برنگرد بهش،دلت تنگ میشه میدونم چون وابسته شدی،برنگزدا دنیا پر از مرد های خوبه ،از این سمی ها ...

منم سرتر بودم از ایشون همه هم میگفتن ولی اون اعتماد ب نفس داشت من ن،بیستو یک سالمه داشنجو ام الانم ک دانشگاه برا عید تعطیل شده پدرم در میاد از فکر و غصه

تو بسیار دختر قوی هستی تا یکی دو ماه ناراحتی و غمگین که چرا تو زندگیت نیست اما ابدااااا ناراحت نباش ...

قوی نیسم...بعد چهار ماه ک پیام داد انقد التماسش کردم ک برگشت،تقصیر خودم بود...واقعا راسته ک چیزی ب اسم برگشت صمیمیت های از دست رفته وجود نداره

تروخدا برنگرد بهش،دلت تنگ میشه میدونم چون وابسته شدی،برنگزدا دنیا پر از مرد های خوبه ،از این سمی ها ...

باز خوبه اون پولداره من چی بگم خواهر ن پول ن قیافه ن خانواده تو فک کن یه بوی خوشم نمیداد یارو تیپش افتضاح

سردردت ک خوب شد میای بگی چیکارا کردی؟چطور طاقت اوردی بعد کات چطور خودتو بهتر کردی...خیلی نیاز دارم

نخوابیدم عزیز دلم هستم حرف بزنیم،،ازش جدا ک شدم مشغول درس و اینا شدم از همه جا بلاکش کردم همه اون وقت و انرژی ک واسه اون میزاشتم با جواب ندادنش حرص میخوردم خب انرژیم تلف میشد همرو گذاشتم واسه خودم،

اگر قوی نبودی که کات نمی‌کردی عزیزم

بعد کلی کلنجار رفتن کات کردم...بعضی وقتا ادم انقد اذیت میشه ک نبودنو ترجیح میده