2777
2789
عنوان

کات کردم رابطه ی سمیمو پایان دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 54 پست
تلو پاک کردم ک نرم چکش کنم،شمارشم پاک کردم،ن بابا یه پایان تلخ بهتر از تلخیه بی پایانه:(

من هرچی گفتم تلگرام راخت تر پیدا میشه ک 

خب عب نذاره یوتیوب اینا ذاری؟اونجا پیدا کن

این پادکست ک راجب عزت نفس اعتماد ب نفسه لینکه،چجور بفرسم ؟از لینک میریزه سایت مستقیم پادسکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی گفتم تلگرام راخت تر پیدا میشه ک خب عب نذاره یوتیوب اینا ذاری؟اونجا پیدا کناین پادکست ک راجب ...

لینکو مگ اینجا نمیشه فرستاد؟اره یوتیوب دارم

اون جافکری هم ک گفتی چن روز پیش یکی دوبار اولاشو گوش کردم نفمیدم چی ب چیه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ولی نباید اونقد مهم باشه ک بخاطرش تلکرامتو پاک کردی!

ضعیفم میرم پیامش میدم،اینطوری راحت تر قراموش میکنم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

عزیزم اینجا نمیشه لینک فرستاد تو پیوی میشه؟

درخواست دوستی میدم مرسی

لینکو مگ اینجا نمیشه فرستاد؟اره یوتیوب دارماون جافکری هم ک گفتی چن روز پیش یکی دوبار اولاشو گوش کردم ...

واسع شروع جافکری مناسب نیس کمی سنگینه،تو مجتبی شکری بیبین(کتاب باز،رادبو راه رود)

عزیزم خداروشکر انقدر قوی هستی، اینجور رابطه ها بلاخره تموم میشه، اگر زودتر تموم کنی به نفعته پس کار خوبی کردی. منم پارسال این موقع کات کردم و خداروشکر بعد از ۴ ماه تونستم فراموش کنم

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام