2777
2789
عنوان

کات کردم رابطه ی سمیمو پایان دادم

658 بازدید | 54 پست

خیلی دوسش داشتما ولی اذیت میشدم میدونستم نمیخادم واس عذاب وجدان مونده،واسه محبت و ان شدن و پیام دادنمم باید التماسش میکردم واس دیت باید التماسش میکردم خسته شده بودم دیگ کشش نداشتم از خدا میخاستم یجوری تموم شه اذیت نشم ولی دارم اشک میریزم خداکنه بعد من مال کس دیگ ای نشه میدونم هیچکی ب اندازه ی من دوسش نخاهد داشت،خداروسکر میکنم روحیم داغون شده بود ولی دیگ هیچ دلخوشی ندارم💔💔😭کاش بمیرم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده درکت میکنم:)

دوسش داشتم ولی عذاب میکشیدم

امشب گف چون قول دادم بریم دیت ولی ربع ساعت گفتم چرا بیشتر ن؟گف چون نمیخام...گفتم وقتی ذوقی نداری چرا بمونم.. 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

عزیزم من میفهممت منم از رابطه سمی بیرون اومدم ولی مشکل من این بود کلا طرف خیانت کار بود باهمه میخواست باشه همین امشب راجبش تاپیک زدم ببینم درد این مردا چیه همش خیانت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم من میفهممت منم از رابطه سمی بیرون اومدم ولی مشکل من این بود کلا طرف خیانت کار بود باهمه میخواس ...

امیدوارم امام زمان نگاهی ب دلمون بندازه ارامش بده😭😭

دوسش داشتم ولی عذاب میکشیدمامشب گف چون قول دادم بریم دیت ولی ربع ساعت گفتم چرا بیشتر ن؟گف چون نمیخام ...

چرا دختر واسه دیت اصرار کنه بخدا منم اینجور بودم،التماس میکردم باهام قرار بزاره،،الان خداروشکر با یکی دیگم اوون خودش همیشه ذوق دارت منو‌ ببینه 

دوسش داشتم ولی عذاب میکشیدمامشب گف چون قول دادم بریم دیت ولی ربع ساعت گفتم چرا بیشتر ن؟گف چون نمیخام ...

خوب کاری کردی عزیزم بزور و قل و زنجیر نمیشه ادمارو نکه داشت ولی این طرفی ک تو میگی احتمال داره خودش برگرده ولی بنظرم دیگ وقتی نمیخواد نمیشه کاریش کرد و بهترین تصمیم جدایی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خوب کاری کردی عزیزم بزور و قل و زنجیر نمیشه ادمارو نکه داشت ولی این طرفی ک تو میگی احتمال داره خودش ...

چ فایدع

یه بار کات کرده بودیمو با التماس من برگشت ولی چ برگشتنی،دیگ هیچ کدوم ذوق گذشته رو نداشتیم قبلا حتی رمز گوشیش تاریخ تولدم بود ولی الان حاضر نبود بیاد باهام بچته

امیدوارم امام زمان نگاهی ب دلمون بندازه ارامش بده😭😭

خیلی حرفا میخداستم بگم  چون عین شرایط قبلی منو داری حیف سرم درد مکینه میزم بخوابم ولی‌بخدا یکی دیگه میاد زندگیت با این مقایسه کنی تعجب میکنی چرا تو اون رابطه بودی،من توجه نمیدیذم محبت هدیه هیچی ،دوست پسر الانم دورم میگرده ارزش قائل برام ،صبر کن صبر ،رو خودت کار کن؛تو رابطه بعدیت هم اضلا اصلا رو نده بزار خودش بخواد دیت بزاره خودش اول پیام بده و‌...‌

اگه آنلاین می‌شده و پیام نمی‌داده 

اگه باید التماس میکردی که پیام بده 

پس باید خیلیییی زودتر از اینا پایان می‌دادی 

رفتی رو بزار بره عزیزم 

اونی که بخادت خودشو به آب آتیش میزنه واست 

پس واسه شخصی که لیاقت تو رو نداشته حرص نخور 

اون واسه تو چه کرده که واسه دیگری کنه 

مطمعن باش با کس دیگه ای هم دوست بشه همین بلارو سرش میاره 

خداروشکر که پایان دادی 

راه رو واسه ی آدمای خیلیییییی بهتر و با لیاقت تر باز کردی 

بهترین ها در مسیر تو هستند 

نور به زندگیت وارد میشه به زودی 🙏🙏🙏🙏