2777
2789

اونی که میگی بیشتر از چشمام بهش اعتماد دارم، نه مطمئنم اهل این حرفا نیست و .... همون!!

آره همون میزنتت زمین جوری ک نتونی بلند شی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشت و گذشت و گذشت، بزرگتر شدم، عاقل تر و صبور تر شدم و بازهم با تمام وجود فهمیدم که خدا هرانچه که داده نعمت و انچه که نداده حکمته .....تنها کسی که تو همه شرایط کنارمه خداست پس همه جوره دوستش داشته باشم و به احترامش تا جایی ک میتونم ادم خوبی باشم و به همسرمم بیشتر اهمیت بدم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

درس زندگی .با آدمای سمی کات کن .اینا جوری میزنتت زمین که اگه بلندم بشی باز میزننت زمین.پس کات کن که از هیچیت ندونه حتی از آب خوردن یهو کاری میکنه همون اب بشه شکستت 

و اینم بگم ک

خدا رو جوری توزندگیم دیدم که فهمیدم حتی شکست های زندگی مون خودش یه پیروزیه بزرگه و خدا بیشتر از هرکسی هواتو داره 

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خواهر شوهر هر چقدرم باهاش مهربون باشی و احترام بزاری و مثل اعضای خانواده خودت باهاش رفتار کنی، در نهایت خواهر شوهره و خواهر شوهر بازی رو تموم نمی کنه. دست بردار نیست. اگر به گذشته برگردم اینقدر بهش احترام نمی ذارم که الان توهم برداشته که کسیه. اما انقدر فهم نداره که احترامی که بهش گذاشتم از شخصیت خودم بوده نه اون. و اینکه با همه عین خودشون رفتار کنین تا بعدا شرمنده خودتونو و وجدانتون نشید چون خیلی شد که از خوب بودن خودم گاهی احساس حماقت و خریت کردم چون ادمای دور و برم لیاقت خوبی منو نداشتن . فقط باهام کاری کردن که از خوب بون و از خودم متنفر بشم.