2777
2789

واسه توام جدی و مغروره پس از روی ضعفه نه قدرت 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واسه من خیلی بهتر از بقیه اس تفاوت رو حس می‌کنم اما بازم سرده

بیشتر بگو لطفا مثال بزن ینی چجوری که اذیتی ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر بگو لطفا مثال بزن ینی چجوری که اذیتی ؟

ببین کلا پسر خیلی مغرور و جدی ای هست حرفشو رک میزنه و زیر بار زور نمیره و…

پیش من بهتره خیلی حرف میزنه از روزش میگه از اتفاقاش از پیشرفتاش گاهی باهام شوخی میکنه میگه میخنده

اما خیلی کم پیش میاد قربون صدقه ام بره یا ابراز علاقه کلامی کنه خیلییی کم

مثلا یه دفعه میاد میگه دوست دارم میگم منم دیگه سین میزنه جواب نمیده یا حرفای عاشقانه نمیزنه یا همدردی نمیکنه باهام البته از من یه دختر قوی ساخته تو ذهنش همیشه میکه تو خیلی مستقل و قوی با منم همونجوری برخورد میکنه درحالی که من خیلییی نیاز به محبت و توجه دارم از سمتش

ببین کلا پسر خیلی مغرور و جدی ای هست حرفشو رک میزنه و زیر بار زور نمیره و…پیش من بهتره خیلی حرف میزن ...

واسه ناتوانی در ابرازش توجیه قشنگی بود 

پس سهمش در برطرف کردن عاطفه جوری هست که خودش حال کنه نه شما 

خب بگو چ مرگته مرد؟😂 تا حالا بهش گفتی؟

ارع گفتم

مثلا چندبار خودش میگفت مشکلی با من داری حتما بگو خودمو اصلاح کنم

میگفتم خب یکم بیشتر محبت کن یکم بیشتر توجه کن بهم میبینی همون لحظه خوبه هااا باز از فردا همون آدم قبلی میشه😐😂

مثلا اون دفعه بهش گفتم برام وقت بزار بیشتر توجه کن یهو برداشت منو برد رستوران و خرید و گل خرید برام و… اما فرداش باز شد همون آدم😐😂