2777
2789
عنوان

شد شد نشد میرم کیک پزی یاد میگیرم🤣

158 بازدید | 11 پست

امسال حتی آبیاریه گیاهان دریایی هم قبول بشم میرم

کنارش کیک پزی هم یاد میگیرم

گوه تو پشت کنکور موندن من هنوز لباسای عید دوسال پیشم رو نگرفتم😂😭😭💔

اصلا میرم دوررررر ترین شهر از فامیل و خانواده دنبال ادامه زندگیم که نخوان بگن فلان چیز قبول شدی فلان چیز قبول نشدی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

تو پشت کنکوری نیستی پشت رویاهاتی 

باید به اون رویاها برسی نزار این حسای بد الانت باعث بشه به هدف دیگه ای فک‌کنی

اگرم قراره فک‌کنی تابستون فک کن الان وقتش نسست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پشت کنکوری نیستی پشت رویاهاتی باید به اون رویاها برسی نزار این حسای بد الانت باعث بشه به هدف دیگه ...

این رویا منو پیر کرده😭💔

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

منم:)دلم میخواد بعد کنکور چند روز برم سفر تنهایییی کسی نباشه یکم فک کنم چطوری تونستم امسالو تو خونه ...

حق

کاشکی چشمام رو میبستم میرفتم به ده سال آینده

مطمئنم اون موقع دیگه حالم بهتره به هر جا بخوام برسم رسیدم حداقل یه زندگی با ثبات تر دارم نه مثل الان که کلا رو هواست

حقکاشکی چشمام رو میبستم میرفتم به ده سال آیندهمطمئنم اون موقع دیگه حالم بهتره به هر جا بخوام برسم رس ...

من درحال حاضر دلم برا چشام میسوزه به خاطر. این کتابا و کلاسای آنلاین چشام ضعیف شدن😂💔

حقکاشکی چشمام رو میبستم میرفتم به ده سال آیندهمطمئنم اون موقع دیگه حالم بهتره به هر جا بخوام برسم رس ...

سلام عزیزم

ببخشید یه سوال داشتم

واسه پشت کنکوریا فقط همون امتحانای دوازدهم باید ترمیم کنیم درسته؟ 

از بس سرگردونمون کردن هی فکر میکنم تغییر کرده

سلام عزیزمببخشید یه سوال داشتمواسه پشت کنکوریا فقط همون امتحانای دوازدهم باید ترمیم کنیم درسته؟ از ب ...

سلام عزیزم اره