2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون

111 بازدید | 12 پست

به داماداش احترام بذاره به عروس هاش بی احترامی وکم محلی کنه برخورد شما چیه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این قانون طبیعته نمیشه کاریش کرد🤣🤣

پس چرا خانواده من فرق نمیذارن؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

مثل خودش رفتار میکنم

به شوهرتم نق میزنی که فرق میذارن؟؟

دقیقا همینطوری هستن ،داماد رو میپرستن

واقعا..برای عروسهاشون هم زورشون میگیره

رفتار هر کس نشان دهنده شخصیت خودشه فدات بشم .. من مثل خودم متین و با وقار رفتار میکنم ، به وضوح همه میبینن و طرف من خواهند بود ❤️

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
به شوهرتم نق میزنی که فرق میذارن؟؟

چون مادرشوهرم در کل خانوم خوبیه خیلی کم پیش میاد که حرف و حدیث بشه ولی بشه هم در کمال احترام به همسرم گله میکنم اونم فقط یبار ، مثلا میگم از مادرت توقع نداشتم همچین رفتاری کنه و.. چون هرچی بگی و غر بزنی نتیجه عکس میده

ولی خودم دقیقا اون رفتاری که بامن کرده رو با خودش انجام میدم متوجه میشه

🤍🌱

احترام گذاشتن به کسی همیشه از خوب بودن طرف نیست، بعضیا رو احترام میزارن تا از آسیبشو‌ ن در امان باشن خدارو شکر کن که مادر شوهرت شمارو بد و ترسناک نمیبینه، و چون خوبی نیازی به چاپلوسی نداره. و این خوب بودن شما رو می رسونه. 

رفتارمتقابل هم کنی آزارمیبینه و خدا دوست نداره بنده هاش اذیت بشن 

شما خانومی کن محبت کن احترامتو بزار، اونی که خریدار خوبی‌هاس داره میبینه 

مادر شوهرت با خوبی و بدیهاش خودشم لنگ بخشش خداونده. باهم مهربون باشیم. چون خدا اینجوری میپسنده. چندین سال که بگذره نتیجه ی این خوبیهای یک طرفه اونقدر شیرین میشه که خدارو شکر میکنی. 

من الان سر خاک مادر شوهرم که میرم هیچ عذاب وجدانی ندارم چون کاری که خدا دوست نداشت باهاش نکردم هیچوقت. تو خواب هم میاد ازم راضیه خدا رو شکر