2777
2789

منی که همه میدونن اعصاب ندارم کسی چیزی بگه دو برابرشو میگم حالا این کسی که دوسش دارم هزار تا توهین می‌کنه ولی نباید چیزی بگم چون اگه بگم می‌ره..

به قول یه ضرب المثل ترکی که ما داریم میگه : بیری اوت اولسا بیری ده گرح سو اولا

یعنی اگه یکی آتیشه اون یکی باید آب باشه یعنی منظور اینه که یکی از طرفین باید کوتاه بیاد..

من خودم بی اعصابم اینم بی اعصابه اگه منم کوتاه نیام رابطمون تموم میشه ، راضی ام توهین کنه ولی بمونه تو زندگیم شش ماه صداشو نشنیده بودم نمیخوام دوباره بره..

زیاد توهین کرده بهم ولی هنوز دوسش دارم اونم به خاطر همین دوست داشتن من اینجوری می‌کنه وگرنه اگه دوسش نداشتم پارش میکردم دوباره میدوختم!

خیلی در برابرش مظلومم🥺

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوازده سال پیش اینکارو کردم و با سکوتم روز ب روز بی ارزشتر شدم و مثل یه آشغال پرتم کرد و بدتر ازم بدش اومد 

گفت اگه ارزش داشتی می‌رفتی 

منی ک از نظر جوانی و زیبایی و .... هزار پله ازش بالاتر بودم.

نزار روزی برسه بگی خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

هیچ کسی رو بیشتر از خودت دوست نداشته باش🤍 اگه تو خودتو دوست نداشته باشی نه هیچ کس دوستت داره نه میتونی اونطور که شایسته است کسی رو دوست داشته باشی 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اونوقت تا کی میخوایی کوتاه بیایی دوتا بی اعصاب هیچ وقت نمیتونن باهم باسن شاید یه مدت  بخوای نقش بازی کنی به قول خودت کوتاه بیایی ولی آخرش خود واقعیتو نشون میدی

گذشت کردن اگه به جا  نباشه نتیجه عکس میده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چه حوصله ای داری یک بار شیک مجلسی برین بهش بعد اون دیگه دلتنگش نمیشی یعنی کلی توهین میکنه بازم میخوا ...

ببین هزار تا توهین کرده ولی از چشمم نیفتاده 

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

چند سال دیگه یه تاپیک میزنی کاش عقلم کار میکرد، کاش یکی زده بود توی گوشم و میگفت حق نداری با این بی لیاقت بری!!!,

چند سال دیگه خیلی دست بالا گفتما!!!!!,

تو به انسانی خودت را برای هیچ احدی کوچیک نکن خالا میخواد هرکی باشه، داری به خودت ظلم میکنی و کارما به زودی جواب این ظلمت را میده

داری اشتباه می‌کنی 

این توهینا تو ناخودآگاهت تاثیر میزاره فردا روز هرجا ازدواج کنی این عقده ها تلنبار  میشه رو شوهر بدبختت خالی میشه حتی تو افسردگی بعد زایمانت یادت میاد!