2777
2789
عنوان

براتون مهمه غذا چی باشه❓

404 بازدید | 45 پست

مادرشوهرم اینا خودشون روزه نمیگیرن،زنگ زد هی اصرار اصرارکه افطار بیا اینجا منم گفتم خونه شام میخورم میام گفت نه حتما بیا منتظرتیم منم پاشدم رفتم دیدم سفره یکنفره انداخت نه ابی نه چای نه خرمایی چیزی یه بشقاب ماکارونی اورد گذاشت جلومن بدون سالاد وسبزی وهیچی

واقعااا برگام ریخت چون درحالت عادی خیلی مخلفات سرسفرشونه بعد گفتم شما نمیخورین خواهرشوهرم گفت نه این غذای ظهره ما خوردیم😑

امروز گوشی شوهرمو دیدم بهش پیام داده بود ظهر زود کارت تموم شد بیا اینجا ماهی تنوری شکم پر درست کردم

شوهرمم گفت من سرکارم تاعصر گفت خب نمیپزم شب بیا بخور

ب منم هیچی نگفت

من واقعااا موندم خیلیی اعصابم خورده

اینم بگم ماهنوز عقدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سکوت😐فکر کنم نمیخواستن ماکارونیه حیف شه😅

حالا منم نخوردم

انقدر بهم تیکه انداخت سر کابینت و خرج تالاری ک انتخاب کردیم واسه عروسی ولباس عروسم که قدیمیه وزشته که من اعصابم بهم ریخت چیزی نتونستم بخورم زود برگشتم خونمون

وا یه چایی حداقل میداد

زبون خشک ماکارونی اخه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب گفته یه ته بندی بکنی که با بقیه شام بخوری .من که در کل افطاری ساده میخورم نون پنیر گردویی نون پنی ...

عزیزم شامی درکار نبود اصلا🤣🤣🤣

خودشون قرار بود املت بخورن که تاوقتی من‌اونجا بودم نخوردن

همون ماکارونی ظهر فقط شام من بود🤣🤣

حالا منم نخوردمانقدر بهم تیکه انداخت سر کابینت و خرج تالاری ک انتخاب کردیم واسه عروسی ولباس عروسم که ...

برات مهم نباشه یه گوشت در باشه اون یکی دروازه .بگه اره راست میگی کار خودتو بکن .

یا خیلی رک بگو این نظر شخصی منو شوهرمه یه بار سفت باشی دیگه کارت ندارن .

غذا خونه ی خودم مهمه و  با کیفیت تدارک می بینم 

خونه ی دیگران اگر دعوتم کنن و غذای بی کیفیت بذارن اگر مشکل مالي نداشته باشند نمی‌خورم.  اگر وضعشون بد باشه همونم می‌خورم چیزی نمی‌گم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

احتمالا برا نهارشونم نبوده 😁از قبل مونده گفتن بدیم حیف نشه.همسرتون چی؟ برا اون چی گذاشتن؟

همسرم نشست کنارمن باهم غذا بخوریم ماکارونی دید برگاش ریخت فهمید واسه ظهرشونه اونم نخورد

عزیزم شامی درکار نبود اصلا🤣🤣🤣خودشون قرار بود املت بخورن که تاوقتی من‌اونجا بودم نخوردنهمون ماکارو ...

پس چه اسراری داشتن که بری اونجا من جان بودم لب نمیزدم میگفتم من ماکارونی رو فقط تازه میخورم اونم نه به عنوان افطار یه تشکر میکردم و میرفتم خونمون

غذا خونه ی خودم مهمه و با کیفیت تدارک می بینم خونه ی دیگران اگر دعوتم کنن و غذای بی کیفیت بذارن اگر ...

بخدا وضع مالیشون خیلیییی خوبه همیشه گوشت ومرغ وماهی ومیگو‌وماهیچه میخورن

غذای عادی ومعمولیشون‌ماکارونیه دمپخت هم سالی یبار شاید بخورن واسه همین تعجب کردم