2777
2789
عنوان

دلم زندگی جدید میخواد کاش میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست

به بن بست رسیدم هیچ برنامه ای برای زندگیم ندارم جز پسرم هیچ انگیزه ای برای بیدار شدن ندارم با خودم میگم کاش اونو هم به دنیا نمی آوردم تو این دنیای بد اونوقت راحت میتونستم به زندگیم خاتمه بدم.تازگیا همش بد میارم هرکاری میکنم آخرش بد تموم میشه.خدا همه راههای خوشی رو به روم بسته همش راههای بدبیاری رو داره برام هموار میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشیدا نمیشه همزمان هم به خودت کمک کنی هم دیگران و از خودت راضی نگه داری نمی‌دونم تو چه حالی هستی ا ...

دقیقا همینجوری بارها بهم گفتن هیچوقت هیجا هیچکس خوبیامو نمیبینه آخرش هم میگن میخواستی نکنی.هیچوقت دستم نمک نداشته.هیچوقت نتونستم به خودم بها بدم از چشم افتادم

دقیقا همینجوری بارها بهم گفتن هیچوقت هیجا هیچکس خوبیامو نمیبینه آخرش هم میگن میخواستی نکنی.هیچوقت دس ...

مجردی با متاهل؟!البته که فرقی نمیکنه 

مهم اینه خودتو نجات بدی 

باورت نمیشه انقده حال دلت خوب میشه 

خودم تجربه کردم که میگم 

تو این زمونه هرچی بیشتر خوب باشی نزدیک تر باشی نتیجه برعکسه

اما دور شی یخورده سخت تر بشی عزیزتر میشی 

اینا رو واقعا بهش فکر کن 

چرا میگم جایی بری فایده نداره 

چون ذات درون آدم باید تغییر کنه فکر آدم نگاه آدم 

خیلی سختها خیلی اما وقتی یزره بری جلوتر از خود جدیدت کیف می‌کنی افتخار می‌کنی به خودت

مجردی با متاهل؟!البته که فرقی نمیکنه مهم اینه خودتو نجات بدی باورت نمیشه انقده حال دلت خوب میشه خودم ...

متاهلم یه بچه هم دارم.میدونم چی میگی ولی خیلی سخته تغییر بارها تلاش کردم نشد که نشد حتی بدتر از قبل شد.عزت نفسم پایینه .یه ایراد خیلی خیلی بزرگ که دارم و همیشه ازش آسیب دیدم اینه که حرفام رو با تندی میگم و این همیشه باعث شکست و بد شدن من میشه حتی اگه صد در صد حق با من باشه.لحنم بد.  حتی اگه دارم برای طرف دل میسوزونم طرف بد برداشت میکنه و دلخور میشه.هرجوری تلاش کردم لحنم رو بهتر کنم نمیشه همش هم سر راهم اتفاقایی میوفته که باعث میشه من از کوره در برم خیلی بدشانسم.هی میگم از فردا خودمو کنترل میکنم ولی دقیقا همون فرداش یه معضل وحشتناک برام پیش میاد