2777
2789
عنوان

دلم میخواد کله همسرمو بکنم 🤬

1220 بازدید | 26 پست

من خیلی خانم مستقلی هستم

برای انجام کارهام به کسی وابسته نیستم

به خاطر شغلمم ۱۷ ساله خیلی با آقایون در ارتباطم

اینو به این دلیل گفتم که بدونین اینجوری نیست که با آقا ارتباط نداشته باشم

حالا میخوام روکش صندلیهای ماشینمو عوض کنم الان ۲ ماهه همسرم هی امروز فردا میکنه

امروز گفتم خودم میبرم برای تعویض

گفت نه من حتما باید باشم

اینقدرررررر بهم برخورده که نگو

نمیدونم چراا اینقدر حرصی شدم

منتظرم برسه خونه دعوا راه بندازم😠

گفتم اینجا بگم شاید یکم اروم بشن زیادی شلوغش نکنم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اشکال نداره

سر چیزای کوچیک نباید دعوا بکنی

لابد اون یه چیزی تو اون محیط دیده که نمیخواد اونجا باشی

همکار های مرد هم بالاخره بحثش جداست ولی متفرقه بدتر مزاحمت ایجاد میکنه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ندارهسر چیزای کوچیک نباید دعوا بکنیلابد اون یه چیزی تو اون محیط دیده که نمیخواد اونجا باشیهمکا ...

من همکار مرد ندارم

شغلم جوریه با مشتریهای مرد خیلی در ارتباطم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چیز خاصی نیست بذار همسرت روحیه حمایتگرش رو داشته باشه مرد ذاتا نیاز داره حمایت کنه

از همین حرصم گرفته

من با این میزان از استقلال چه لزومی داره اینجوری حمایتگری کنه 🫠

من همکار مرد ندارمشغلم جوریه با مشتریهای مرد خیلی در ارتباطم

خب بالاخره محیط کاری فرق می‌کنه گلم.

اونجایی که میری هم بحثش جداست

با همدیگه برید اشکالی ندارع یکم آروم باش

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

اتفاقا من خیلی دوست دارم همسر آدم یه جورایی پناه ‌و تکیه گاهش باشه مستقل بودن هم خوبه ولی اینکه عین مردا باشم دوس ندارم اون موقع زندگی برام معنایی ندارع و حس و ذوقم میمیره 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

منم واقعا معتقدم زن باید مستقل باشه 

اینطور که شما میگی اونم جلوی استقلال شما رو نگرفته سرکار میرین و غیره 

حالا اگه این که گفته روکش ماشین حتما من باید بیام نمی‌دونم شاید به شما با لحن عصبی گفته 

ولی من خوشم اومد اینکه مرد هر از گاهی نشون بده که براش مهمی خوبه 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

از همین حرصم گرفتهمن با این میزان از استقلال چه لزومی داره اینجوری حمایتگری کنه 🫠

شما استقلالت‌ برای خودته 

ولی اون به عنوان همسر باید حمایت کنه شمارو بزار به راهش ادامه بده ولی اگر به محدودیت کشید دعوا کن اگر خواست حمایت کنه چیزی نگو

منم واقعا معتقدم زن باید مستقل باشه اینطور که شما میگی اونم جلوی استقلال شما رو نگرفته سرکار میرین و ...

وای اصلا حس میکنم میخواد جلوم وایسه اینجوری گفته

اینجوری بیشتر حرصم دراومده

از همین حرصم گرفتهمن با این میزان از استقلال چه لزومی داره اینجوری حمایتگری کنه 🫠

عزیزم میگم مرد ذات و خلقتش اینطوره قرار نیست استقلال شمارو بگیره رئیس جمهور آمریکام که باشی باز شوهرت دوس داره حمایتت کنه و هیچ اشکالی هم نداره بلاخره زن و مرد یه فرقی تو خلقتشون هست