2777
2789

من خودم وابسته به خونوادم نیستم

اوناهم مشکلی ندارن منو چندماه یبار ببینن

شوهرم دست از مادرش برنمیداره بیاد بریم

مادرش از منو دخترم بدش میاد

شوهرمم آدم حساب نمیکنه همش با دختراشه

ولی باز شوهر من میگه نه اینا مرد بالاسرشون نیست مشکلی پیش بیاد فقط منو دارن

درحالیکه فقط اینو برای حمالی و پول می‌خوان پشت سرمون همش بدمونو میگن

چیکار کنم بیاد ازینجا بریم؟؟

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بریدم مادره تا ببینه خدماتش کنسل شده و پول تو جیبیش نمیرسه سریع زنگ میزنه به ناله و گریه و اه و نفرین میزنه برتون میگردونه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تک پسر هستن شوهرتون؟

نه برادر شوهرم کوچیکتره از همسرم

جاریم سر عقدش اومد یقه مادر شوهرمو گرفت گفت هی زنگ نزن اینو بکشون خونت

برد نشوندش خونه بابام کردش دوماد سرخونه

جرعت نداره از ترس جاریم بیاد به مادرش سر بزنه

چیکارش داری بذار خودش بره کاراشونو کنه هر مقدار هم پول لازم بود هواشونو داشته باشه مهم اینه به نیاز های خورد و خوراک و لباستون برسه و گهگاهی باهم برین بیرون و دور هم باشوهرت باشین راحتش بذار یکم هم به کارای دیگش و به خانواده نسبیش هم بتونه سر بزنه قرار نیست که قفلش کنی

بریدم مادره تا ببینه خدماتش کنسل شده و پول تو جیبیش نمیرسه سریع زنگ میزنه به ناله و گریه و اه و نفری ...

خدا لعنتش کنه واقعا

بیمه شوهرش هست یه خونه داده مستاجر 

سرپاعه همش استخر و ماساژ و خریده

واقعا نمی‌دونم دردشون چیه

ببریش کجا؟ آیابهترمیشید ؟ 

گناه دارن پسرومادرو ازهم جدانکن 

توخوبی کن بسپاربخدا 

میری شهردیگه خودتو وزندگی تو ازنظم درمیاری فقط براچندتا حرف خاله زنک  اگه ازنظرپیشرفت واقتصادو....براخودتوبچت خوبه برو غیراین صورت نخ 

مطمان باش باچیزهایی که میگی میشید جای تفریح وسفرو...خانواده شوهر دیگه یکی دووعده هم نیست چندین روز میان وایمیستن 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

چیکارش داری بذار خودش بره کاراشونو کنه هر مقدار هم پول لازم بود هواشونو داشته باشه مهم اینه به نیاز ...

کاریش ندارم که می‌ره

من موقعیت شغلی خوبی تو شهرستان برام پیش اومده

یه شهر خوش آب و هوا و ترتمیز

خسته شدم از تهران 

بخاطر مادر اون زندگی منو دخترم تباه شه؟؟

ببریش کجا؟ آیابهترمیشید ؟ گناه دارن پسرومادرو ازهم جدانکن توخوبی کن بسپاربخدا میری شهردیگه خودتو وزن ...

بله بهتر میشیم هزار برابر بیشتر از الان

مادرش صدبار گفته کاش جای پسرام دختر داشتم

هرجا میشینه میگه کاش پسر نداشتم

الان که تهرانیم بهمون سر نمیزنه خونش دوبار رفتیم درو باز نکرد

لیاقت خوبی کردن نداره

بله بهتر میشیم هزار برابر بیشتر از الانمادرش صدبار گفته کاش جای پسرام دختر داشتمهرجا میشینه میگه کاش ...

اون کجاست که ازتهران پیشرفتش بیشتر 

خوددانی عزیز

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

کاریش ندارم که می‌رهمن موقعیت شغلی خوبی تو شهرستان برام پیش اومدهیه شهر خوش آب و هوا و ترتمیزخسته شد ...

باهاش مشورت کن با زبون آروم بهش بگو هر موقع خواستی میتونی بیای سر بزنی و اینکه تماس تصویری بگیری و اگه مولی چیزی نیاز داشتن شماره کارتشونو بگیری و من حالم خیلی بهتر میشه اگه تو این موقعیت شغلی باشم و رو کیفیت ارتباطمون تاثیر خوبی میذاره بهتر همدیگه رو درک میکنیم و هوای همو داریم و این حرفا