2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای همسرو پدر مادرم نمیتونن پر کنن چه برسه خداهر عشقی جای خودشو دارهخود پیامبرم کلی همسر داشت

پیامبر برای هوس و بغل همسر نمیگرفت...

برای تحت حمایت مالی بودن و عدم آزار همسران کشته شدگان جنگ های اسلام تحت تکفل قرار می‌داد...

انشاالله جفتت رو پیدا کنی دختر خوب🩵

هر چی میگم دلم خالی نمیشه 

پارسال تابستون با دل شکسته دعا کردم گفت خدا سالهاست تنهام. سنم بالاست. نمیگم بخت میخام. 

اما دلم یه عشق . یه امید میخاد که لاقل زیر شکنجه این دنیا کمی توان و انگیزه داشته باشم

گفتم خدا یه ادم خوب باشه. من اندازه ده تا ادم زجر کشیدم دیگه نای زجر ندارم 

دعام مستجاب شد 

یه ادم خوب اومد آشنا شدم.‌..

همو میخاستیم بروی هم نمیوردیم بسکه جفتمون خجالتی بودیم.. اون بیشتر از من خجالتی بود ...

گفتم دیگه خودم بهش بگم 

تا قرار گذاشتیم 

فهمیدیم سرطان داره‌‌‌ 

پابه پاش آب شدم 

هعی گفتم خدااااااااا به من پیر دخترش ببخشش‌... من بی کس و تنهام ... نابودم نکن...

اما فوت شد .دل من هم خاک شد. 

کاش زبونم لال شده بود دعا نکرده بودم

پیامبر برای هوس و بغل همسر نمیگرفت...برای تحت حمایت مالی بودن و عدم آزار همسران کشته شدگان جنگ های ا ...

عزیزم از روی اجبار نمیگرفته که 

منظور وجود محبت و عشق تو سینه ی هر انسانی هست که بزای تکامل وارضا نیازهای روانی و عاطفی و جن سی ش بابد جفت روحی مناسب پیدا کنه 

عزیزم از روی اجبار نمیگرفته که منظور وجود محبت و عشق تو سینه ی هر انسانی هست که بزای تکامل وارضا نیا ...

کاملا درسته ، اما؛ "بایدی" وجود نداره..

اگر خدای نکرده ازدواج براش پیش نیاد باید با بدبختی و سرکوب و تحقیر خودش زندگی کنه؟!

هر کسی باید به این واقعیت برسه که عشق به خدا میتونه جبران کننده هر عشق زمینی باشه💕

اگر موقعیت ازدواج براش پیش اومد خداروشکر،وگرنه دنیا به آخر نرسیده و زندگی حتی با فردیت هم ادامه داره❤️