2777
2789

من هنوز عاشق اولیمم دومیم رو چون ۱ سال و نیمشه فقط بخاطر بامزگی دوس دارم. حس میکنم خیانته اگه اولی رو فراموش کنم. همش میگم تو دختر بزرگمی تو رو بیشتر دوس دارم ذوق میکنه.. واقعنم دوس داشتم فقط یکی بود همه عشقمو به همون یکی میدادم   من دو تا نمیتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چون خیلی دخترمو دوسدارم و وابستم حس میکنم یکی دیگ بیاد شاید به این اندازه دوسش نداشته باشم واسه همینم دیگ نمیارم مامانمم خیلی داداشمو که بچه اولشه دوسداره مارو زیاد نه💔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هیچکدومو حتی یزره بیشتر دوس ندارم.بهش اینجوری نگو.بگو دوتاتونو یه اندازه دوس دارم.

خدایی فرقی نمیزاری؟ مگه اول عاشق بچه اولت نبودی؟ مگه خاطراتت با اون بیشتر نبود؟؟

من دوتاشون به یک اندازه دوست دارم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

هیچوقت نمیشه مساوی دوست داشتمنم مخالف فرق گذاشتن بودم اما بعد دیدم واقعا نمیشه🙂واقعیته

اخه اینجا همه میگن فرق نمیزاریم‌ به نظر من نشدنیه. من خودم از خانوادم دلخور بودم فرق میزارن. سر خودم اومد. ببین دومیو دوسدارما.... اما اولی کجا دومی کجا