2777
2789
عنوان

شمایی که دوتا بچه دارید دوتاشونم یک اندازه دوس دارید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 18 پست
خدایی فرقی نمیزاری؟ مگه اول عاشق بچه اولت نبودی؟ مگه خاطراتت با اون بیشتر نبود؟؟

اخه بچهای من ۱۶ ماه اختلاف دارن و دخترم ۷ ماهش بود سر پسرم باردار شدم.کلا بچگیشون باهم بود.ولی الان واقعا یزره هم تو علاقم بهشون اختلاف نمیزارم.اصلا مگه میشه؟؟؟؟؟

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
خدایی فرقی نمیزاری؟ مگه اول عاشق بچه اولت نبودی؟ مگه خاطراتت با اون بیشتر نبود؟؟

وای چه ربطی داره؟ هر دو میوه دلت ، پاره تنت هستن چه فرقی داره اولی یا دومی ؟! 

مگه آدم میشه بگه کدوم یکی از چشماشو بیشتر دوست داره ؟

منم یه مادرم خدا لعنتم کنه اگه زمانی یکی از بچه هامو بیشتر دوست داشته باشم یا بخوام بینشون فرقی بذارم خدا لعنتم کنه اگه زمانی به خاطر رفتار من آهی از دل بچه ام بلند بشه 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه ربطی داره؟ هر دو میوه دلت ، پاره تنت هستن چه فرقی داره اولی یا دومی ؟! مگه آدم میشه بگه کدوم ...

یه چیزی هم هست اخه من وقتی دومیو محل میدم حس میکنم به اولی خیانت میشه و دلخور میشه.. چون دومی که الان چیزی نمیفهمه.. اولی میفهمه و سریع گریه میکنه حسادت میکنه.. سر همین میترسم تا بزرگیشون مجبور شم همش سمت اولی فقط بیام.. الان فقط وقتی اولی خوابه میتونم یکم سمت دومی برم..در کل میترسم این حالتا روم بمونه و اولی همش بگه باید منو فقط دوس داشته باشی و این حالت روم بمونه تا بزرگیشون