2777
2789

از سر شب دوتا بچم خیلی باهم کل کل میکردن 

بردشون شهر بازی

بهشون محبت کردم سرگرمشون کردم 

خوراکی گرفتم واسشون 

اخرش پر از بهانه و اذیتی 

باز برگشتیم یه دو ساعتی باهم جنگ و دعوا کردن سر مسائل بیخودی و حرص منو و شوهرمو دراوردن 

بلاخره خوابیدن 

تو خواب انقدر تحت فشار روحی بودم که موقع سحری پاشدم بدنم قفل کرده بود عرق کرده بودم قلبم از شدت درد داشت کنده میشد 

تا یواش یواش حالم جا اومد 

بخاطر دو فسقل بچه 

که اخرش بزرگ میشن میگن واسمون چیکار کردی

الانم حالم خوب نیس زیاد .دلم میخواد گاهی از دستشون سر به بیابون بزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واویلا چقد به خودت فشار میاری بچه ان خوبچن سالشونه

۱۰و ۴ ساله 

۴ساله توجه میخواد از بزرگه بزرگه فقط با جیق و داد دورش میکنه 

باهم نمیسازن 

و از اونور هردو باهم ازم انتطار دارن مدام سرگرمشون کنم 

اخرش بعضی عروسا میگن ای وای شوهرمون واسه مادرش جوراب خرید میخوام جدا بشم وای مادر شوهرم شوهرمو بوس کرد میخوام طلاق بگیرم کاش شعور داشتن که اون زن تمام هستیش بچشه حتی اگه شمر باشه. حالا چون شوهر تو شده کلا مادره رو از روزگار نمیتونه حذف کنه

چکار کردن مگه شیطونا

کار امشبشون فقط نیس کلا زیاد بهانه میگیرن 

اطرافیلن بهم میگن زیاد بها میدی بهشون بزار به حال خودشون باشن 

منم میزارم به حال خودشون یکم باشن همش جنگ و جدال و رو اعصاب رفتن هست 

دیگه تنیدونم چیکار کنم بهشون 

عزیزم بچه همینه مادر کوه صبره شما توانایی هایی داری که خودتم ازشون بی خبری مادر جانشین خدا روی زمینه خیلی جایگاه مهمی داری میدونم خسته و کلافه میشی بهت حق میدم توام انسانی اما حتما خدا یه چیزی داخلت دیده که این شرایطو بهت داده خداروشکر بچه هات تن و بدنشون سالمه راه میرن حرف میزنن داد میزنن اینا همه نعمته بخدا خدا واست حفظشون کنه

خدا رو شکر ولی واقعا میخوام بدونم بچه های مردمم اینطورن؟

اره عزیزم دختر و پسرم نداره بچه های دختر خالم دو تا دخترن ینی فقط خونه رو اتیش نمیزنن یه دیقه غافل میشی جنگ جهانیه😂ولی خب اینم بگم به وقتش جونشون برا هم درمیره 

بهشون کارای خونه رو بگو و بهشون وظیفه بده یا بزارشون کلاس ورزشی چیزی ک اونجا برن انرژی شون رو تخلیه ...

اول اینکه راحت میگن نمیخوام انجام نمبدم 

ولی وقتی هم انجام میدن از سر اجبار هی با نق نق