2777
2789
عنوان

دیشب وقت بود تو خواب سکته کنم واسه یه چیز الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 20 پست
صبح به شوهرم میگم تا حالا شده زنی از دست بچه هاش قهر کنه بره خونه مادرش ؟؟؟میگه بیا باهم قهر کنیم بر ...

باورت میشه صبح همین حال بهم‌دست داد 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه راحت میگن نمیخوام انجام نمبدم ولی وقتی هم انجام میدن از سر اجبار هی با نق نق

بزارشون کلاس ورزش بهتره اونجا با هم سن و سالاشون بازی میکنن هم ی چیزی یاد میگیرن دو روز دیگع مقام میارن تو هم ازیت نمیشی 

اول اینکه راحت میگن نمیخوام انجام نمبدم ولی وقتی هم انجام میدن از سر اجبار هی با نق نق

پس همون حرف اطرافیانت درسته زیادی بها دادی

زیادی بها دادن نتیجه اش میشه یهو رها کردن 

یکم‌تعادل 

ببین کار بسپر بهشون انجام ندادن توهم یه سری کارارو‌انجام نده 

مثلا اگر ظرفا رو شستید میریم پارک 

اگر اتاقتون مرتب کردید اجازه تلوزیون دارید

خورد خورد بیار تو‌برنامه یهو انقلاب نکن گارد میگیرن تیم میشن علیه ات😁😁

خدا رو شکر ولی واقعا میخوام بدونم بچه های مردمم اینطورن؟

اره بچه های خواهرم یه دخترو پسرن انقد اینا به جون هم افتادن انقد باهم جنگ و دعوا داشتن حدود ۶ و ۱۱ ساله بودن که خواهرم تبدیل شد به یه آدم استرسی و با مشاور تلفنی صحبت می کرد🥴😂

باور کن ابجیم الان سومی رو هم بدنیا اورد خدا بهش رحم کنه😂

ولی به موقعش انقد دوتایی همو دوسدارن یکیشون بدون اون یکی تنها طاقت نمیاورد