2777
2789
عنوان

این تجربه رو از من داشته باشین

132 بازدید | 11 پست

خانما 

اگه ب خودتون وسلامت روانتون زندگی مشترکتون اهمیت میدید اینو از من داشته باشین

تو تاپیک هایی ک خیلی غمگین هستن مثل تاپیک شکنجه در بارداری 

ویا تاپیک های خیانت به هیچ وجه نرید 

نگید میخوام سرگرم شم کنجکاوم میخوام آگاه بشم

اثری روی روانتون میذاره وردی ناخودآگاهتون ک حتی خودتون متوجه نمیشین 

الان اون تاپیک پربازدید خیلی تناقض گویی می‌کرد معلوم بود ی سری واقعیت ها رو نمی‌گفت 

کلا هرکی میاد اینجا نمیگه منم مقصر بودم فقط وفقط سعی میکنه اغراق کنه که همه دلشون ب حالشون بسوزه 

من اون تاپیک رو خوندم و خوابیدم خوابهای وحشتناک و دوبار بیخودی از خواب بیدار شدم تب کرده بودم و بدنم درد میکرد 

حالا من بهش فکرم نکردم ولی اثر شو میذاره 

یا تاپیک های خیانت باعث میشه ب شوهرتون  بدبین بشین 

اوه برای خودتون ارزش قائل هستین اگه خودتون رو دوس دارین وارد این تاپیکها نشید معلوم نیست طرف اصلا راست میگه یا دروغ میگه همیشه هم خودشونو خیلی خوب مظلوم میگیرن ک ترحم بخرن 

شاید شما متوجه نشین ولی چنان تاثیری روی روانتون میذاره ک بعدها متوجه میشید 

درسته حتا دیدن فیلمای غمگین یا ترسناک هم اشتباهه همه روی روحیه و زندگی مون تاثیر بد داره 

منم سعی میکنم نرم همچین تاپیکایی

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته حتا دیدن فیلمای غمگین یا ترسناک هم اشتباهه همه روی روحیه و زندگی مون تاثیر بد داره منم سعی میک ...

من ی مدت فیلم جنایی میدیدم باور کن آنقدر حالم بد بود واز زمین وزمان میترسیدم  ک منو بکشن 

صددرصدیا یه درصد بالایی احتمال بدین داستان سرایی هست فقط به حالت رمان بخونیداگر رر نمیتونید نخونید ک ...

اصلا خیلی. تناقض گویی میکنن ولی چون دلمون میسوزه متوجه نمیشیم معلومه دارن ی چیزایی رو پنهان میکنن 

هیچ کسی بی دلیل با کسی بد نمیشه اون اون دلیل رو نمیگن 

نمیگن منم ب کردم منم اشتباه کردم فقط میگن آره من کتک خوردم من بدبخت بودم من تحمل کردم 

من میدونم ی چیزایی رو نمیگن ک محکوم. نشن 

دلتون برای هیچ کسی نسوزه هیچ کس ون دقیقا همون داستان سر خودتون میاد

حالا من برعکسماز زندگی ناامید میشم اینا را که میخونم میگم خداراشکر زندگیم چه خوبه بقیه چیزها را ولش ...

از اون جنبه خوبه 

ولی روی ضمیر ناخودآگاه ک تحت اراده شما نیست تاثیر میذاره کم کم مثلا شبا کابوس میبینی یا ی چیز کوچیک ببینی میگی شوهر منم داره خیانت میکنه پس روی رابطتتون تاثیر منفی میذاره تو دراز مدت 

من خودم آدم بیخیالی بودم ولی ی تاپیک خیانت خوندم فرداش شوهرمو چک میکردم 😑😑😑😑😑😑😑😑