2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبن فضای خونه رو آروم نگه میدارن، همش میگن بخون بخون، انگیزه میدن گاهی بحثشون که میشه منم میرم کتابخونه در کل خوبن و بشدت میخوان موفق بشم 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

مامانم گیرمیده به همه چی  ولی بابام چیزی نمیگه در کل خیلی تو فشارمممممم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

قراره چجوری برخورد کنیم؟؟؟

بهش دلداری میدم.میگم سعی خودت رو بکن حتما قبول میشی.

کلاس کنکور میفرستمش،هر کتابی لازم باشه میخرم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من پارسال کنکوری بودم 

خوب بود رفتارشون بااینکه وضع مالیمون متوسطه کتابو کلاسو مشاور و ازمون اسمم رو نوشتن،ولی خب مدرسه ام عادی بود

و اصلا بهم فشار نمیووردن

و منم رتبه ام بد نشد خدایی اما رشته ام انسانی بود و میگفتم فقطططط حقوق میخام و با توجه ب رتبه ام حقوق استانمون نمیووردم برا همین خاستم بشینم پشت

اما مامان بابام سه ماه تابستون فقط باهام حرف زدن و گفتم اذیت میشی فشار میاد روت و الان حقوق آزاد میخونم یکم خرجش بالاست چون من باید هزینه رفتو آمدمم بدم ولی بازم خداروشکر خوشحالم پشت نشنستم چون ادم ب شدت استرسی ام و قشنگ از ریزش مو و پر خوری عصبی و تپش قلب هلاک میشدم😐💔😂

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

قراره چجوری برخورد کنیم؟؟؟بهش دلداری میدم.میگم سعی خودت رو بکن حتما قبول میشی.کلاس کنکور میفرستمش،هر ...

چقدر خوبین کاش مامان منم فکرشمارو داشتن استرس کنکور به جهنم فشاری که مامانم روم گذاشته اصلا نمیتونم تحمل کنم وقتی از سرکارمیاد اصلا جلو چشمش نمیرم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم