2777
2789
عنوان

شوهرم به خانوادش نه نمیگه ولی به من چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 51 پست
وبعدش عوضیاداستان رواز جای تعریف میکنن ک صبرتوتموم شده🫂چقددرکت کردم

آره من الان شدم عروس بده چون از اول حد و مرز تعیین نکردم و سیاست نداشتم در حالی که عروسای دیگه یه درصد از سکوت و سازگاری من رو به خرج ندادن اما از اول یه جوری رفتار کردن که کسی فکر نکنه در خدمتشون هستن در هر شرایطی اما من اشتباه کردم چوبشم خوردم آدم نباید از اول به خاطر بقیه از حق خودش کوتاه بیاد بعدا دیگه نمیتونه جریان رو برگردونه چون عادت کردن 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم حرف بزنم بدتر لج کنهالبته صحبت دوستانه

عزیزم شما فور میکنی از این موضوع ابراز ناراحتی نکنی شوهرت میفهمه؟ مسلما نه؛ مگه علم غیب داره. 

شما باید ابراز ناراحتی کنی؛ اما صبورانه و با سیاست مثلا چجوری؟

قبل از اینکه اونا برنامه بذارن تو بذاری.

خیلی ریز  جوری که اصلا شوهرت پتوجه نشه؛ هی در گوشش بگی چقدر تفریحای دونفره خوبه؛ چقدر وقتی خودمون دوتاییم خوش میگذره؛ اینجوری مزاحم خانواده هاهم نیستیم.

اگه واقعا اون روز میل نداری بری؛ قبول نکن و بگو بنداز برای یه روز دیگه.

حتی اگه هیچ قراری هم با دوستات یا خانوادت نداری؛ بیا بگو آره فلانی بهم گفت میای یا نه؟ من بهش گفتم باید با شوهرم مشورت کنم ببینم چی میگه چون ما یه خانواده ایم و تصمیماتمون باید اشتراکی باشه.

بانک محبتیت رو پر کن؛ یعنی چی؟ یعنی اینکه تا میتونی از محبت سیرابش کن و از خوبی های خودت بگو؛ تا حسش به تو عالی باشه؛ که وقتی یه جاهم نه میگی؛ دلش نیاد نظرت رو برعکس کنه.

دوره های خانم کشوری هم حتما شرکت کن. توی ایتا با عنوان همسر خوب هست کانالشون؛ واقعا کمکت میکنن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

یه چیز دیگه اگه برنامه هاشون با کارت تداخل داره بگو اصلا بهم مرخصی نمیدن حتی وقتای عادی هم بگو ای وای من که اصلا مرخصی بهم نمیدن انقدر که کارم سنگینه تا توذهنشون بمونه. مادرشوهر من هر مراسمی عروسای دیگه اش نمی رفتن من رو با خودش می کشوند اونجا مثلا فکر کن وسط هفته بود من برای اینکه بتونم آماده بشم محبور بودم مرخصی ساعتی بگیرم زودتر برگردم خونه دیگه بعد یه مدت دیگه گفتم بهم مرخصی نمیدن شرمنده منم نمیتونم تو اون تایم کم آماده بشم بیام 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
عزیزم شما فور میکنی از این موضوع ابراز ناراحتی نکنی شوهرت میفهمه؟ مسلما نه؛ مگه علم غیب داره. شما با ...

مرسی عزیزم

ینی بنظرت اگه بهش رک و راست بگم (بدون اخم و تلخی) با مهربونی بگم هم تاثیرش بد میشه؟

اخه اینایی که گفتی رو تقریبا همشو امتحان کردم

مرسی عزیزمینی بنظرت اگه بهش رک و راست بگم (بدون اخم و تلخی) با مهربونی بگم هم تاثیرش بد میشه؟اخه این ...

خواهش میکنم. نه باید ابراز ناراحتی کنی؛ خب وقتی هیچی نگی که اون نمیفهمه تو ناراحتی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)