2777
2789

بین تجربی. و ریاضی موندم

رقابت تو تجربی خیلی شدیده ولی کار تضمینه یجورایی

ریاضی چیزایی مث حسابداری و اینا ک ازمون استخدامی بانک بدم 

درامد خیلی مهمه برام درامد خوب و پایدار باشه

۲ کلاس کاری و پرستیژ داشته باشه

۳ از راه تحصیلی باشه

۴ محیط کاری امن و خوب باشه

درامد برات مهمه پزشکی نرو

پزشک باید شریف باشه 

درامدش خوب هست ولی سال ها طول میکشه

در مورد ازمون های استخدامی نباید زیاد روشون حساب باز کنی اگه پارتی نداری ولی خوب اگه شاگرد اول دانشگاه باشی شانس داری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درامد برات مهمه پزشکی نروپزشک باید شریف باشه درامدش خوب هست ولی سال ها طول میکشهدر مورد ازمون های اس ...

ینی هیچکس از اونایی ک رفتن پزشکی درامد مهم نبوده براشون؟ 

ینی کسی ک درامد براش مهم باشه نا شریفه؟ 

ینی هیچکس از اونایی ک رفتن پزشکی درامد مهم نبوده براشون؟ ینی کسی ک درامد براش مهم باشه نا شریفه؟

نه من اینو نگفتم زندگی معادله ریاضی نیست که اگه جمله ای توش صحیح بود عکسش حتما غلط باشه😑

والا این دوره کسی نیست که درامد براش مهم نباشه حرف من اینه پزشک باید بیشتر از درامدش به مریضش توجه کنه ااااگه ادم شریفی باشه مهم اولویت های ما هستن پزشکی بولدتره چون محل درامدت درد مردمه

ضمن اینکه خیلی این روزا میشنویم دانشجوهای پزشکی خودکشی میکنن ی دلیلش شاید این باشه ب چشم درامد کارو دیدن واردش شدن دیدن سخت و طولانیه و ب درامد مد نظرشون نرسیدن

ینی هیچکس از اونایی ک رفتن پزشکی درامد مهم نبوده براشون؟ ینی کسی ک درامد براش مهم باشه نا شریفه؟

براشون درآمد مهم بوده که وضعیت اینطوری شده،پزشکی برای خدمت به مردم هست نه پولدار شدن ولی الان خیلی‌ها برا پولدار شدن میرم سمتش 

براشون درآمد مهم بوده که وضعیت اینطوری شده،پزشکی برای خدمت به مردم هست نه پولدار شدن ولی الان خیلی‌ه ...

طرف ۱۲ سال درس خوتده ۷ سال دانشگاه ۲ سال طرح

تو این اوضاع درب داغون اقتصادی بعد توقع دارین درامد مهم نباشه؟ 

آره خب اینم هستمن نمیدونم واقعا ب چی علاقه دارم

اشکال نداره هنوز وقت داری خیلی از رشته ها الان شناور شدن تو از تجربی میتونی بعدش بری حسابداری یا حتی مهندسی

ب نظرم کاری که باید بکنی اینه برای خودت حق انتخاب بسازی فرصت سازی کنی بعدش سرزمانش بین انتخاب هات،انتخاب کنی منظورم اینه مثلااا از الان خودت اماده کنی برای بالاترین حدش که دندون پزشکیه بعد زمان انتخاب رشته بگی من همه انتخاب ها رو دارم حالا میخوام مثلا برم دندون یا پرستاری یا حسابداری یا کامپیوتر و...

طرف ۱۲ سال درس خوتده ۷ سال دانشگاه ۲ سال طرحتو این اوضاع درب داغون اقتصادی بعد توقع دارین درامد مهم ...

توقع درس خوندنش نباید از جیب مردم داشته باشه انتخاب خودش بوده ب مردم چ ربطی داره اون۲۰،۳۰سال درس خونده تا ب درامد رسیده

من اگه برگردم عقب میرم ریاضی به نیت مهاجرت  نه استخدامی بانک 

اگه میخوای ایران بمونی بیا تجربی نهایت پزشکی نیای پرستاری و کارت تضمینه 

اما ریاضی تضمینی نیست

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

تو هر رشته ای نگاه کنی هستن کسایی که بیکارن کسایی هم هستن که میلیاردی درمیارن 

ببین بیشتر به چی علاقه داری علاقه داشته باشی براش تلاش هم کنی به بهترین درامد میرسی 

شرافت تو هر شغلی مهمه پزشک باید شریف باشه چون جون طرف دستشه ولی یه حسابدار هم شاید اگه شریف نباشه و مال طرف رو به باد بده بازم جون و آبروی طرف رو به باد میده