2777
2789

من مشکلم با همسرم اینه که حس میکنم وابسته خانوادشه و زیاد قدرت نه گفتن بهشون رو نداره.
مثلا خانوادش بگن بریم فلان جا گردش یا بیاین پیشمون، بلافاصله اوکی میده. انگار نه انگار زندگی مشترک داره و نباید خانوادش براش برنامه بریزن و اینم سریع بگه باشه.
من خانوادشون رو دوست دارم و براشون احترام قائلم اما نظر من اینه که وقتی کسی تشکیل خانواده میده، اولویت زندگی و برنامه هاش بر مبنای تصمیم مشترک خودش و همسرشه. نه تصمیمات و پیشنهادات خانوادش.
ممکنه برای اون تایم که خانوادش برنامه سفر یا مهمونی ریختن، من تو ذهنم برنامه دیگری باشه، یا اصلا به هر دلیلی اون روز حس و حال حضور در جمع خانوادش رو نداشته باشم، کاری داشته باشم یا اصلا نیاز به استراحت و خلوت داشته باشم.
البته نظر منو در لفافه میپرسه ولی در عمل هیچوقت طبق اون پیش نمیره. مثلا بخوام بگم فلان کارو دارم، سعی میکنه قانعم کنه کارمو وقت دیگه ای انجام بدم و....
تکرار موارد این چنینی باعث شده دیگه مث سابق حس مثبت نسبت به خودش و خانوادش نداشته باشم و حس کنم اولویتش خواسته پدر و مادرشه.

نظر شما چیه؟ باید چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عزیزم منم در همین موقعیتم جز حس تنفر از خودش و خانوادش چیزی برام نمونده حتی قبولم نمیکنه! فقط د ...

باهاش حرف زدی؟

من میخوام صریح ولی با محبت بهش رک بگم

ولی میترسم گارد الکی بگیره

باهاش حرف زدی؟من میخوام صریح ولی با محبت بهش رک بگمولی میترسم گارد الکی بگیره

عزیزم من دیگه خسته شدم توی این سالها دیگه بریدم به درک به جهنم هرعلطی میخواد بکنه بذار در...کو...ن همونا بمونه تا ببینم چی می...ری...نن براش

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

بنظرت بهش حسمو بگم بدتر میشه یا بهتر

بدترمیشه اجی بدترمیکنه زندگیت جهنم ترمیشه اون خونوادشوداره تنهاتوی ک واردرابطه چندم شدی مشگل ازتونبودمقصرنبودی ندونسته باکلی ارزوواردشدی ب زندگی اشتباهی😔🫂

قبلش که همه خوب عالی تاپ یک منحصر به فرد.بعد ازدواج میبینی اخلاق گوهشون درمیاد

منم ب جای رسیدم روزهزاربارمیگم گوه خوردم من غلط کردم اجی جونیم رفت عمرم داره میره اجی من حتی نمیتونم ارزومرگ کنم😔😭

ميخواى از ي مشاور كمك بگير من بودم اينكارو ميكردم اول

صحبت کردم

گفت باهاش رک ودوستانه حرف بزنم و مطرح کنم ولی من میترسم الکی گارد بگیره یهو .دیدی که مردا سر خونوادشون غیرمنطقی میشن.

و اینکه گف بفرستم خودشم با مشاور صحبت کنه اما مطمئنم نمیپذیره و دعوا راه میندازه که مگه چه مشکل حادی داریم رفتی به مشاور بگی

باید از اول حد و مرز تعیین می کردی الان بگی تو میشی آدم بده این مدل مردا بند نافشون از خانواده اشون قطع نشده فکر نمی کنن خانواده مجزا دارن احساس می کنن با زنشون و پدر و مادرشون یه خانواده هستن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
قبلش که همه خوب عالی تاپ یک منحصر به فرد.بعد ازدواج میبینی اخلاق گوهشون درمیاد

جالب اینه قبل ازدواج یه جوری بود انگار نه انگار خونواده هم داره

بهشون محبت میکردا اما دورادور