2777
2789

کی گفته درمانی براش نیست؟ خیلیا رو من دیدم درمان شدن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خوب بعد یه مدتی دوباره برمیگرده درسته؟

نه برای همه 

یک نفر رو میشناسم الان حدود چهل ساله بعد از درمانش داره زندگی میکنه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بستگی به نوع سرطان داره و از همه مهم تر اینکه کی تشخیص داده بشه ، پنج نفر رو میشناسم که سریع تشخیص دادن و الان مشکلی ندارن و فقط هر ۶ ماه چکاپ میرن

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

به نظرت سرطان تخمدان جزو کشنده هاست

نه اون که ساده ترینشه

خدارحمتش کنه منم مادربزرگم دوتا پدربزرگم پسرخاله های پدرم خود خاله هاش همه به خاطر این مریضی فوت شدن

خدارحمتشون کنه انشالله بچه هاشون زنده باشن الان منو و تو میدونیم درد واقعی چیه

بعد از کفش بیشترین چیزی که زیر پا گذاشته می شود انسانیت است...!