2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حواسم نبود آب خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست

جدی داری گریه میکنی؟ من همش دلم میخواد حواسم نباشه یه بامیه ای نون خامه ای ای . یه دو پر گردویی . یه قاشق آشی چیزی بخورم ولی خب همش حواسم هست 😂

ناراحت بشم ؛ ناراحت میکنم 😌🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام برم دانشگاه تا 7 شب دانشگاهم

خب ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

جدی داری گریه میکنی؟ من همش دلم میخواد حواسم نباشه یه بامیه ای نون خامه ای ای . یه دو پر گردویی . یه ...

نه من اعصابم خورده رو دوتا موضوع دیشب دیدم اینم بیدار نشدم دیگه واقعا عصبی شدم زدم زیر گریه

خدایا شکرت بابت همه چی 
هیچی دیگه اعصابم خورده که چیزی هم نخوردم ضعف میرم

وقتي ديدي نميتوني بخور نه كه الكي بگي نميتونما

و البته اگه برات مهمه  خواب و زندگيتو رديف كن كه سحري بخوري

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وقتي ديدي نميتوني بخور نه كه الكي بگي نميتونماو البته اگه برات مهمه خواب و زندگيتو رديف كن كه سحري ...

نه کامل روز های دیگه بیدار میشدم دیشب حالم خوب نبود رو یه موضوع تا ساعت ۲ و خوردی خوابم نرفت ولی ساعت ۲ خداروشکر غذا خورده بودم 

حتی مامانم هم بیدار میکردم حالا مامانم فکر کنم بدون سحری روزه گرفته واییی 

خدایا شکرت بابت همه چی 
نه کامل روز های دیگه بیدار میشدم دیشب حالم خوب نبود رو یه موضوع تا ساعت ۲ و خوردی خوابم نرفت ولی ساع ...

من فكر ميكردم فقط زشت ها فكرشون مشغوله