2777
2789
عنوان

رانندگي خانم ها

1776 بازدید | 42 پست

بچه ها خواهشا از حرفم ناراحت نشيد،ولي چرا رانندگي خانما اينطوري شده؟؟اصلا به هيچ كس راه نميدن و فك ميكنن همه راننده هاي مرد دشمنن.مثلا بارها ديدم تو اصلي ترافيكه و يكي ميخواد دور بزنه بعد اون راننده خانم راه نميده و تشخيص نميده كه فرقي به حالش نداره .يا مثلا خود راننده ميخواد از فرعي يا از پارك در اد ميگيره رو بقيه.در كل انگار يه كم طلبكارن راننده هاي خانم.نظرتون چيه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من رانندگی اقایون هم همینه

بدون ملاحظه، بدون حفظ فاصله، یلخی ونامرتب رانندی میکنن

کلا فرهنگ رانندگیمون داغونه، زن ومرد هم نداره!

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
مهارت خانم ها کمتر از اقایونه. با بعضی رفتارها می خواهند بگن ما چیزی کم نداریم

مهارت نه..اقایون نترسن..من بلدم همه چیو ولی همش فکرمیکنم نکنه که بزنم براهمین بیشتر خانوما مهارتشونو نشون نمیدن

😩😩😩

طلبكار نيستن بلد نيستكلا نميدونن در اون لحظه بايد راه بدن  يا بايد چيكار كنن

از قصد نيست

البته راننده مرد اينجوريم داريما

كلا بيشتر راننده هاي تازه كار اولش نميدونن چيكار بايد بكنن چون نحوه آموزش رانندگيا و سيستم گواهينامه دادن اشتباهه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
مهارت خانم ها کمتر از اقایونه. با بعضی رفتارها می خواهند بگن ما چیزی کم نداریم

عین مردهای عهد بوق حرف میرنید! کی گفته مهارت خانم ها کمتره؟!

والا دور وبر من پره از خانم هایی که دست فرمون عاااااالی دارن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک