2777
2789

سلام خانوما شوهرم قبل از اینکه رابطمون شروع بشه حسش زیاده ولی بعداز چن دیقه حسش کم میشه نکه ارضا بشه حسش کم بشه ن قبل از ارضا اینجوری میشه منم وقتی میبینم اینجوریه ناراحت میشم قبلا اینجوری نبود همش باخودم فک میکنم شاید ازم خوشش نمیاد که اینجوری میشه و هزار جور فکرو خیال میاد توذهنم 

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید خوب تحریک نمیشه باهاش صحبت کن بگو مثلا چی میشه اینطوری میشه؟ شاید مثلا یه حرکتیتو دوست نداره بعدشم سعی کن علاوه بر کار اصلی کارای جانبی هم واسه تحریک کردن استفاده کنی  حرف زدن و لباسای خاصو و حرکتای خاص و …

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
😂😂😂😂😂

که چی؟کجاش خنده داره 

درکی از ناراحتی یه انسان نداری نمیدونی چه واکنشی نشون بدی!!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فندک بگیر

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

شاید خوب تحریک نمیشه باهاش صحبت کن بگو مثلا چی میشه اینطوری میشه؟ شاید مثلا یه حرکتیتو دوست نداره بع ...

اینا برا خانماست.آقایون اگه استارت اول زدن دیگه تا آخر روشنن کاری به حاشیه ندارن

یعنی چی یهو حسش کم میشه

یعنی وسط رابطه سرد میشه و دیگه نمیتونه رابطه رو ادامه بده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡