2777
2789
عزیزم منم یک سالو نیمه دارم کاملا راضیم، اصلا تا حالا ظرف کثیف ازش درنیاوردم. شاید مال شما خراب بوده ...

عزیزم این uv من 5 سال پیش خریدم تازه نیومده برادرمم خریده اونم راضی نیست شاید مال شما خوب دراومده به هرحال من فکر میکنم بوش یا الگانس بهتره

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه اپشن هایی داشته باشه برام بگو 

من مدل DC75 رو دارم که تا پارسال آخرین مدل بود، الان رو نمیدونم. 

14 نفره، سه طبقه مجزا و قابل جابجایی، بخارشو، لامپ UV، مصرف انرژی A++ و حداکثر صدای تولیدی 38 دسیبل

منم دارم ولي تميز نميشوره احمق فكر كنم من برنامه خاصي براش نميزنم فقط ميزارم رو تايم يك ساعت ٤٥ دقيق ...

شايد ظرفاتو خيلي تو هم تو هم ميزاري بين چند تا بشقاب يكي خالي بزار

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ال جي خوبه ،من خواهرم چند سال داره هر روزم استفاده ميكنه ، راضي هست كاملا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ال جی ظرفشوییش اصلا خوب نیست خود کارشناساشم میدونن الگانس دارم عالیه 

کدوم کارشناس گفته خوب نیست 🤔

عزیزم خانواده ما کلکسیون ظرفشویی هست مامانم و من ال جی داریم 

خواهرم بوش 

دختر خالم آاگ 

خالم زیمنس 

و زندادشم پاک شوما داره 

من که خیلییییی راضیم 

پاک شوما هم خوبه واقعا عالیه ،چون همون شرکت ال جی تولیدش میکنه 

سلام من تا پارسال داشتم 8کیلویی خیلی خوب بود و ازش راضی بودم الان هم بوش دارم این دیگه خیلی عالی تره

لباسشویی نه.ظرفشویی رو میگه

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس

سلام من ده ساله ال جی دارم ... اولا بدون تسمه هاش بی صداست که جدیداش بدون تسمه هستش ... تمام ظرفشویی ها عین هم اند ال جی ..سام ....دوو... باید پودر و مایع و نمکت خوب باشه ...ضمنا باید حداقل هفته ایی یه بار روشنش کنید ...اگه برای زیبایی  می خوایین بخرید نخرید ...چون عدم کارکرد مساوی با استهلاک ... یعنی بعداز دوسال باید بندازینش دوز ...ضمنا یه مایع شستشو هم داره که هر چند مدت بزارینش داخل ماشین تا گندزدایی کنه ... مارک خوب شوینده هاهم فینش بهترینه ... درضمن اگه جا دارید می خوای بخرید بیشترین ظرفیتش رو بگیرید ... من روی کوییک یا سریع می زارم ظرفام تمیز می شه ...دیگه اینکه ...حتما باید همیشه ظروفی که داخلش می زاری فاقد تکه های غذا باشه ...و همینطور هر چند مدت .. صافی اشغال رو تمیز کنید....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))