2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن واسه بچه دیگه م هم قبل ۵ ماهگی غذا رو شروع کردم.

باید با دکترش مشورت میکردی 

چون یه سری بیماری های گوارشی بخاطر زود شروع کردن کمکی هستن 

منم خیلی دوس دارم شروع کنم ولی دکترش گفت ن

خب بعد فرنی چی بهش بدم؟ب حریره حساسیت داشت دلدرد شد

من گذاشتم ۶ کامل شد شروع کردم.

تازه اونم بی ادبی، همه ی هویج تو پی پیش بود.

الان ۷ و نیم.

مرغ اندازه دو تا بند انگشت کردم، یه تیکه مرغ یه کم برنج میزارم میپزه، بعد با گوشت کوب له میکنم.

الان دیگه توش سیب زمینی و هویجم میریزم.

جالبه رشته سوپ هم بچه ها دوست دارن، آدم بریزه.

زرده ی تخم مرغ هم اب پزی، هم نیمرو میدم بهش.

فرنی واقعا دوست داره ولی شیرین.

اش میپزم برای خودمون ، نمک و ادویه نمیزنم، برای این فسقل برمیدارم ، بعد ادویه و نمک میزنم.

همه ی غذاهاشو با گوشت کوب معمولی له میکنم

سلام مامان  🌸
برای شروع غذای کمکی،   بهتره از پایان شش ماهگی پوره‌ها رو شروع کنی، نه زودتر. تا اون زمان، شیر مادر یا شیر خشک باید غذای اصلی باشه.

وقتی شش ماهش تموم شد، می‌تونی با پوره هویج، سیب‌زمینی یا سیب شروع کنی — هر بار فقط یکی، و چند روز پشت سر هم تا مطمئن شی حساسیت نداره.

برای یادگیری اصولی و مطمئنِ تغذیه نوزاد، ویدیوهای آموزشی در کانال یوتیوب دکترکودک شما (doctorkoodakshoma) رو حتماً ببین 💛

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1