2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه مدت طولانی آفتاب نخورده و خط و خش نیفتاده بگیر. اگه میتونی هم صبر کن آکبند بیاره واست خیالت ...

نه داخل مغازه هست بیرون نه 

سالم سالم 

فکر کنم به همه همینجوری میفروشه مثلا شوهرم میگه یه لباسشویی هم داشت فروخت الان به کسی 

لباسشویی دوو رو گفتما، ظرفشویی رو خودمم الجی دارم اصلا متوجه روشن بودنش نمیشم. شما الجی لباسشویی دار ...

آهان اشتباه متوجه شدم

آره لباسشوییمم ال جی صداش کمه

فقط یبار صدا داد جاش تراز نبود سوهرم درست کرد

اگه جاش تراز باشه صداش کمه چک کن حتما

آهان اشتباه متوجه شدم آره لباسشوییمم ال جی صداش کمه فقط یبار صدا داد جاش تراز نبود سوهرم درست کرد ...

آره جاشم باید چک کنم ولی کلا هم فکر میکنم صداش از الجی بیشتره. طوریشم نیست آخه برم عوضش کنم، خخخخ

مامانم بهی داره حتی وقتی داره خشک میکنه کنارش باشی هم متوجه نمیشی، مال من مثل هلی کوپتر در حال پرواز میشه!

ال جی ظرفشوییش اصلا خوب نیست خود کارشناساشم میدونن الگانس دارم عالیه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
حالا من اینو بخرم یا نه  تو مغازه هست همین یکی داره

اگه آشناست و مطمئنه که اشکال نداره، بعدم خود نمایندگی میاد راهش میندازه مشکلی باشه معلوم میشه دیگه.

اما اگه بودجه ت میرسه مدلای بهترش رو بگیر، مدلای بخارشوی الجی واقعا عالین، غذا رو ظرف خشکم شده باشه تمیز میکنه و ضدعفونی با اشعه UV و کلا خیلی بهتره، 2200 احتمالا مدلای قدیمیشه

اگه آشناست و مطمئنه که اشکال نداره، بعدم خود نمایندگی میاد راهش میندازه مشکلی باشه معلوم میشه دیگه. ...

نه عزیزم من از همین uv دارم 5 ساله از روز اول تمیز نمیشست ولی الگانس و دارمو16 ساله خیلی خوبه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نه عزیزم من از همین uv دارم 5 ساله از روز اول تمیز نمیشست ولی الگانس و دارمو16 ساله خیلی خوبه 

عزیزم منم یک سالو نیمه دارم کاملا راضیم، اصلا تا حالا ظرف کثیف ازش درنیاوردم. شاید مال شما خراب بوده همه کسایی که اومدن تو این تاپیک راضی بودن از الجی. بعدم مدلای بخارشوی الجی که من گفتم تازه دو سه ساله معرفی شدن، قبلش نبودن اصلا

عزیزم منم یک سالو نیمه دارم کاملا راضیم، اصلا تا حالا ظرف کثیف ازش درنیاوردم. شاید مال شما خراب بوده ...